czas do reloga

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NocnaFuria, 21 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. NocnaFuria

NocnaFuria User

Ile czasu mija od ostatniego ruchu statku do automatycznego wylogowania???

2. kris0211.

kris0211. User

Przyznam się, że nie mam pojęcia, ale raz to zdążyłem się umyć, a mi nie wywaliło statku. Czyli jakieś 10 minut mnie nie było.
    (Niestety, serwer testowy)

3. NocnaFuria

NocnaFuria User

proszę o odpowiedź :D

bo niekiedy słyszę, że ktoś nastawia peta na zbieranie palki i idzie do szkoły a jak wraca to ma pełną ładownie :/

4. Po 15 min mniej więcej, jak ustawia peta to musi też makro by mu się co jakiś czas poruszył

5. NocnaFuria

NocnaFuria User

A jak to ustawić i czy to jest legalne :D

6. ooMarloo

ooMarloo User

7. NocnaFuria

NocnaFuria User

no to do kitu :/ xD

A wgl jest do wykrycia używanie takiego czegoś co statkiem rusza? xD

(I uprzedzam, że nie mam zamiaru używać owego program :D )

8. ooMarloo

ooMarloo User

Zawsze moze cie nagrac jakis gracz albo po prostu moze podleciec admin i cie zapytac jak ci idzie zbieranie :p

Chcesz to zrobic na legalu to umow sie z jakims kolega ktore tez tak chce zeby mu pet zbieral pallke
    wkladacie po jednym laserku na statki i bijecie sie caly czas z formacja romb
    W ten sposob was nie wyloguje a pet sobie bedzie zbieral.
    O ile nikt was i waszych petow nie pozabija to pallka bedzie sie zbierac:p

9. NocnaFuria

NocnaFuria User

Fajny pomysł :D

Ps. Żaden admin nie podleciał pod takiego kogoś :p

10. Zastanawia mię ta opcja. :rolleyes:
    Co z osobami nieobecnymi na czacie lub po prostu takimi, które nie mają ochoty się odzywać? Myślę, że takich osób jest większość, także raczej brak odpowiedzi nie może skutkować banem. ;)
    Żaden sposób, którego nie robisz własnoręcznie nie jest legalny, ale czy w tym przypadku znajdzie się tutaj ktoś, kto Ci to sprawdzi? :D

NocnaFuria lubi to.
  11. NocnaFuria

NocnaFuria User

chyba nie :D :D :D

12. Też tak podejrzewam. :p Bo jeden może "czegoś" używać, a drugi może po prostu podczas innych czynności (na przykład oglądania filmu) klikać na mapę, w dość podobnym odstępie czasu. :p

13. SλώczγK

SλώczγK User

mogli by przywrócić obrażenia mgiełki na pallce dodali tyle batków więc i tak by batki ubijały graczy ;P

14. NocnaFuria

NocnaFuria User

jakie obrażenia mgiełki? o_O

15. ooMarloo

ooMarloo User

Mgiełka kiedys zadawała obrazenia jakies maltukie i dzieki temu pewnie nie wylogowywalo cie po 15min
    (moge sie mylic bo sam wtedy nie gralem ale przypadkiem wyczytalem to gdzies na forum)

16. TM_Robson

TM_Robson Guest

Obrażenia polegały jedynie na zbijaniu osłony.

Pozdrawiam
    MOD_Robson