Czas Hydry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mirraj26, 3 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mirraj26

mirraj26 User

Witam, w mitologii Hydra była potworem któremu po odcięciu głowy wyrastały dwie następne, mój pomysł polega na tym aby wprowadzić obcego odpowiednio oznaczonego którego po zniszczeniu pojawiały by się kolejne dwa po zniszczeniu tych dwóch pojawiało by się kolejnych czterech i tak dalej fal takich było by osiem to jest 1,2,4,8,16,32,64,128 była by to alternatywa do Galaxy Gate. Po zniszczeniu ostatniej fali otrzymywalibyśmy nagrodę w wysokości 20000 uri oraz 10 kluczy do skrzyń pirackich. Jeśli ktoś by nam pomagał w niszczeniu tych obcych nagroda przepada.

al-ahariusz lubi to.
  2. Czempion

Czempion User

Nie rozumiem. Jeśli alternatywa do GG to chyba wrota, ale jak we wrotach ktoś ma pomagać?

kris0211. lubi to.
  3. dobre dobre ale może lepiej zrobić statek AHILLES i najlepiej będzie go się niszczyło $amunicją$ arrow

4. A jaką moc miałby ten alien?. Z pewnością nie mógłby być zbyt silny, w końcu 128 alienów to nie mało.
    Ciężko zbalansować taki pomysł, ale nie jest zły.

5. Ciekawy pomysł na bossa :)

Ja bym dał, że każda kolejna fala jest słabsza o 33.3% od poprzedniej

6. ciekawy pomysl na nowe gg
    moznaby je robic ze znajomymi dzielac sie urka albo samemu i dostac cala nagrode.
    fale moglyby wygladac tak ze zaczynajac od 128 potem 0.5 raza mocniejsza fala z 64 sztukami potem o kolejne 1 raz mocniejsze i 32 alieny i tak dochodzac do 1 ktory bylby mocny jak boss i dawalby nawet ciekawa nagrode

7. PZL11

PZL11 User

A jaka nagroda za takiego alienka? i coś mi mówi,że nagroda lekko przesadzona :) Ale to byłoby ciekawe :D

8. Kolego...Pomysł na aliena był mój...Inną nazwe se skąbinój

9. PZL11

PZL11 User

Ja bym dał może jakąś fabułę do tego,coś a'la Hades.Też jakiś opisik był :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.