Czas oczekiwania na odpowiedź od pomocy technicznej

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ●ĐĀŇĪĒĿĿŌ●, 13 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam serdecznie. Dnia 8 sierpnia br. napisałem wiadomość do pomocy technicznej. Treść w ogóle nie była związana z bonusem, który był ostatnio przyznawany. Jednak odpowiedzi nie otrzymałem do dzisiaj, jedynie w dniu w którym wysłałem wiadomość otrzymałem odpowiedź z automatu w stylu "Dziękujemy za wiadomość, trwa weryfikacja zgłoszonego problemu, skontaktujemy się najszybciej jak to możliwe". Mam wrażenie, że nawet nie przeczytano mojej wiadomości i po prostu potraktowano ją jako kolejna wiadomość o nieprzyznanym bonusie. Co mam z tym zrobić?

2. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Wpierw sprawdz w spamie, potem napisz do supportu o zaistnialej sytuacji. W pomocy technicznej sa tylko ludzie, ktorym zdarzy sie czasem pominac wiadomosc na tyle milionow graczy. Po prostu napisz, ze napisales w danej sprawie i odpowiedzi nie bylo az tydzien (prawie tydzien).

3. W spamie sprawdzałem, nic nie było. Napisałbym, ale nie wiadomo jak to oni, mogą uznać, że duplikuje wiadomości :confused: I nie milionow, ale teraz raczej max. tysiecy graczy :D

4. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Smiesz podwazac moje racje?! :D :D :D Pisz smialo do nich. najwyzej potraktuja ze dubel i powiedza ze odpisza potem :p

5. Nic nie podważam :D:D:D:D po prostu stwierdzam fakty :rolleyes:

Dobra, napisałem, zobaczymy co z tego będzie. Myślę, że można zamknąć :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam na prośbę autora :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.