Czat: Authorization failed.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Deesh-, 2 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Deesh-

-Deesh- User

Witam, mam problem z czatem, wyswietla sie tylko napis jak w temacie. Czyściłem cookies i nie pomogło. Inni juz chyba tego nie mają. (?) Bardzo mi to przeszkadza w grze, brak porozumienia kompletnie...

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Ciacha tutaj nic nie dadzą jak nie wyczyścisz pamięci podręcznej (cache) na zamkniętej grze :cool:
    Jak nadal nie działa to restart modemu, routera czy co tam masz + restart kompa :p

W ostateczności pisz do supportu podając swoje IP (nie mylić z ID).

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. kris0211.

kris0211. User

A nie masz bana?

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2014
  4. -Deesh-

-Deesh- User

Niee, był niedawno problem u wszystkich z czatem, ale u mnie nic sie nie zmieniło.

5. Witam.

Jeżeli wykonanie czynności, które wyżej podał Smodek nie pomogły proszę napisać do Pomocy Technicznej.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

6. -Deesh-

-Deesh- User

Ponawiam pytanie, czat dalej nie działa, flash aktualny, do pomocy technicznej zgłaszałem ale nie odpowiadają. Tak w ogóle gdzie ma przyjsc odpowiedz? Jesli na emaila albo pocztę w grze to nie otrzymałem.

7. Odpowiedź przychodzi na e-mail. Proszę sprawdzić zakładkę spam, oferty itd. oraz zapoznać się z tym tematem >>klik<<.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.