Czat - czy system oszalał?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PoDrUzNiCzEk, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zostałem zaproszony do Grupy, chciałem się przywitać - napisałem ; czesc , i

System: nie życzymy sobie tutaj spamu
    System: pokój Grupa został zamknięty

O co chodzi, trzeba pisać po niemiecku:rolleyes:

2. Po aktualizacji związanej z montownią czat "oszalał" i powstały po części błędy (np. jak komuś zostanie zniszczony statek to na czacie wyskakuje komunikat, właśnie, że pokój Grupa został zamknięty :oops: Oprócz tego wiem, że nie działają tak jakby kicki, po prostu gdy zostaniesz wyrzucony za nieodpowiednie zachowane tak jakby "połączenie zostało przerwane", ale po chwili wszystko automatycznie się naprawia. Nie licząc tego nie wiesz za co masz bana (nie ma żadnej wiadomości o tym jak była wcześniej) oraz gdy ktoś Cię zniszczy znika Ci czat Grupa (już nie pamiętam, czy "powracał" tak jak czat, czy też nie).

Krótko mówiąc występuje na czacie błędy i trzeba na razie z nimi radzić :rolleyes: Nie wiadomo kiedy zostanie to naprawione. Na razie trzeba cierpliwie czekać ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, zamykam

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.