Czat - Error

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SpaceEagle[EIC], 12 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.
    Włączyłem dziś okno gry i na starcie powitał mnie taki ot komunikat:
    Czat nie działał, ale po przelogowaniu na szczęście wszystko było już ok.
    Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy ktoś miał może coś podobnego i co to w sumie oznacza.
    Pozdrawiam :)

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

W zasadzie jedyne co oznacza taki komunikat to brak możliwości poprawnego załadowania czatu oraz opis błędu, który go spowodował. Dobrze, że po przelogowaniu wszystko załadowało się poprawnie, widocznie nie był to błąd krytyczny. Miejmy nadzieję, że już nie wystraszy nikogo :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

czyli to kolejny z bugów, jakich pełno w grze, ale relog najlepszym rozwiązaniem. ja miałem też coś podobnego, ale z innym komunikatem. coś z flashem zdaje sie. awaria wtyczki przy załadowaniu elementu składowego obrazu, jeśli dobrze pamiętam, jak mi ktoś to tłumaczył.

4. Dziękuję bardzo :) Więc skoro błąd nie taki straszny to można chyba już zamknąć :D

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

W takim razie na życzenie - kłódeczka :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.