Opinie Czemu C* chroni demanera?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TenyoT, 28 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TenyoT

TenyoT User

klan C* dostaje jakieś specjalne nagrody za to że inni gracze nie mogą korzystać z ewentu? bo jak nie to czemu nie dadzą innym graczom czegoś zdobyć na ewencie?

=Aspazja= lubi to.
  2. Cupak

Cupak User

to upadła gra, która sprzyja nieuczciwej grze (boty, bugi itd.) a nawet ja promuje różnymi eventami :cool: nic z tym sie nie zrobi

MetallicA lubi to.
  3. Legenda

Legenda User

widocznie c jest najmocniejszą ekipą , której nikt nie może od demanera przegonić.
    Ta gra POLEGA na DOMINACJI , a oni najwyrazniej są w tym najlepsi.

4. warrriat

warrriat User

Jeśli posiada Pam/Pani jakiekolwiek dowody proszę wysłać ticketa do supportu. W przeciwnym wypadku proszę o zaprzestanie pomawiania.

5. Jeżeli C* dostanie bana na konta to większość graczy skorzysta z eventu a nie tylko C*

Cupak i MetallicA lubią to.

6. HAHAHAHAH Chyba mnie oczy Mylą!!!!!!! bo nie wierze w to co napisałeś :D

7. warrriat

warrriat User

Nie, nie żartuję. Forum zdecydowanie nie jest miejscem, w którym należy zgłaszać zastrzeżenie odnośnie używania nielegalnych wspomagaczy. Zgodnie z regulaminem forum nie powinieneś/powinnaś w ogóle o tym wspominać ani wymieniać nicków graczy. Jedynym słusznym miejscem do zamieszczania tego typu zgłoszeń jest pomoc techniczna. Wysyłając zgłoszenie miej na uwadze, że screen ekranu może nie być wystarczającym dowodem, a powielanie zgłoszeń w tej samej sprawie prawdopodobnie doprawdzi do ich zamknięcia a w najgoszym wypadku wpisania Twojego emaila na czarną listę.

klocek28 lubi to.
  8. allah24

allah24 User

proszę Cie..ja osobiscie mam to w 4 literach jak oni grają czy ktoś gra...pisac se można wolnosc słowa.,pozatym nic niezglaszam i niebedę zglaszal,mam wazniejsze zeczy do roboty...pozdrawiam was..post wykasowałem ..elo

9. MetallicA

MetallicA User

CAŁY KLAN C* UŻYWA NIELEGALNYCH PROGRAMÓW ! CHCESZ TO CI KILKANAŚCIE FILMIKÓW DAM ! NIESTETY SUPORTTEGO NIE UZNAJE !

Cupak lubi to.
  10. MetallicA

MetallicA User

wystarczającym dowodem dla suportu będzie przesłanie CAŁEGO KOMPA GRACZA

Cupak lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.