Ogłoszenie Czemu jestem banowany?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Next!, 5 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Next!

Next! User

Non stop jestem banowany na czacie i na forum.
    Czemu?
    Czemu inni, którzy mnie prowokują nie są banowani?
    Czy "ekipa" może banować tylko mnie? Nie może sprawdzić co inni pisali i nie dostają bana, a POJECHALI PO MNIE milion razy mocniej i nic nie dostali - czy oni są z klanu (ekipy) tych co mnie zbanowali?

POZDRÓW_TATE lubi to.
  2. Sok_PL1

Sok_PL1 User

dostales bana bo zasluzyles nextu

3. widocznie w oczach modow jestes gorszy wiec ci sie nalezy za cykliczne obrazanie

4. Ankalagon

Ankalagon User

Problem jest w tym, że on tego nie rozumie. Jakiekolwiek argumenty niczego nowego nie wniosą.

5. Zastanawia mnie przede wszystkim dlaczego Ty odpowiadasz na zaczepki słowne. Może zastanów się czy warto wchodzić w dyskusje z osobami szukającymi zaczepki na czacie/forum? 90% z nich to ludzie zamknięci w swoich kompleksach przed komputerem gdzieś w swojej norze, więc po co się takimi osobami denerwować i odpowiadać na ich prowokacje? Zmień nastawienie, a gra stanie się dużo bardziej przyjemna :)

6. Next!, dam Ci dobrą radę. Lepiej napisać skargę na forum w dziale "Skargi" niż tworzyć 2 nowe wątki w różnych działach z tym samym problemem. Jeśli już tam (w dziale "Skargi") napisałeś, poczekaj cierpliwie aż ktoś Ci skargę rozpatrzy. Pamiętaj jednak, że nie powinieneś mieć pretensji do Moderatorów. Oni mają wręcz obowiązek reagować, gdy dochodzi do łamania regulaminów. W głównej mierze od tego są, by panował porządek i tu na forum i na czacie.

Nick gracza, u którego żądasz zbanowania za jego nick, nie ma według mnie negatywnego kontekstu. Nie wskazuje konkretnej osoby ani jej nie obraża.

Musisz się też uspokoić. Za dużo w Tobie emocji.

kris0211., MOD_MIKUS oraz LynkDynamit lubią to.
  7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze,
    Temat zamykam z uwagi iż istnieje już taki temat w dziale "skargi". Pozwoliłem sobie usunąć posty, które nie wnosiły nic do dyskusji.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.