Czerwone i niebieskie skrzynie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ßâЯŧΣκ, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hej mam pytanko :) otwieral ktos czerwone lub niebieskie skrzynie ? i czy warto je kupic i czy czesto trafia sie z nich lf4 lub profi desingi ? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

2. MOD_JD

MOD_JD User

Niebieskie skrzynki dają potrójną szansę na lf-4 a czerwone podwójną szanse na lf-4, jednkaże dalej jest to "szansa" a nie gwarancja... co do częstotliwości wypadania, ale z tego co zauważyłem to częsciej wypadają niż z zielonych( ale to tylko moja obserwacja)

Pozdrawiam
    MOD_JD

3. ale zastanawiam sie nad kupnem i chcialem wiedziec czy wgl to jest oplacalne bo troche drogie te klucze i nie wiem czy warto wgl za takie pieniadze :)

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Moim zdaniem lepiej opłacalne są niebieskie skrzynki ;) Możliwe, że wyciągnąłem Citadele i LF-4 ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Heiken

Heiken User

moim zdaniem nie oplaca sie kupywac tych kluczy szansa ze trafisz cos dobergo jest 1 na milion na wszystkie serwy wolalbym jzu na twoim miejscu kupic uridium i klikac w zety :) jesli nie masz full havo a jak masz to kappy na lf4

6. Temat się wyczerpał. Kłódka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.