Części do dronów ze skrzynek.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .Obelix.70, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Irytuje mnie gdy ze skrzynek pirackich wypadają mi części do Apisa, chociaż go posiadam.
    Postulowałbym zamianę takiej nagrody na jakąkolwiek inną, choćby i najgorszą z puli, choć lepiej losowo wybraną...
    Co o tym myślicie?

2. -gustaf-

-gustaf- User

Juz wielokrotnie o tym pisano a i tak jest tak jak bylo i tak zostanie ( tak mysle :) )

3. Złóż drugiego i po sprawie ja np.tak mam i większość graczy którzy posiadają komplet też mają 2xapis 2xzeus

4. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Sory, jeśli lamię, ale po co mi drugi??

5. Jak pęknie CI pierwszy to masz 2 :)

6. -gustaf-

-gustaf- User

Moze kiedys bedziesz liczyl na cpu naprawcze i sie przeliczysz.Nie jeden juz pisal ze cos nie zadzialalo i drony poszly w odkos a tak masz jak znalazl chociaz apisa.Kazdemu tak sypie i nic nie poradzisz.

pelniaksiezyca lubi to.
  7. .Obelix.70

.Obelix.70 User

No wiem, ale skoro na forum jest dział "pomysłów na..." to piszę. A nuż ktoś wysłucha... ;-)

8. Jak Ci wybuchnie Apis (czego nie życzę oczywiście) to docenisz, że drugiego na zaś masz już złożonego :oops:

9. Problem w tym, że jeśli masz Apisa ulepszonego na 16 lvl, to po zrobieniu nowego tracisz te ulepszenia :(

10. strata 1 apisa na 16 to nie jest wielka meka... pomysl ze ja juz 9 mam zrobionego na 16 i 10 czeka zlozony, ale kiedy peknie mi ten 9 to nie wiem

11. To albo jesteś bajecznie bogaty, albo głupi. Ulepszenie drona na 16 poziom kosztuje... nie wiem ile dokładnie, 200 000 uridium? W każdym razie dużo. Jeśli ot tak sobie możesz wydać 200 000 uridium, chociaż mógłbyś wydać 0 (i kupon na naprawę), to coś jest na rzeczy,

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.