Częsci do kronosa z Urodzinowych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pewnie wiele z was zwróciło uwage na to że dostało się części do kronosa z urodzinówek. Wiec moje pytanie brzmi czy nie zostaliśmy oszukani ? Ja tych owych części nie widze nigdzie, ile miałam tyle mam. Czy one są tak naprawde czy ich nie widać tylko?

2. FURION606

FURION606 User

Im mniej posiadało się części do kronosa tym większa szansa była na dostanie dodatkowej części po zrobieniu zimowych wrót .
    Części były losowe więc mogło być tak że nie dostałeś żadnej bo już je posiadałeś lub po prostu nie zauważyłeś że dostałeś część do kronosa której nie miałeś a wydawało ci się że ją już miałeś

tu masz link do oficjalnej wiadomości
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/nagroda-za-wrota-urodzinowe-a-czesc-do-wrot-kronos.96964/

3. RONDO13

RONDO13 User

Ja uważam że każdy powinienen dostać część do kronosa ja także nie dostałem części. Czuje się oszukany.

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2014
  4. Adzeus

Adzeus User

Bp po raz pierwszy dało wrota urodzinowe na których dało się zarobić. Ja po zrobieniu ich zyskałem niecałe 50 k uri więc jestem zadowolony. Nie chcę nic mówić ale wcześniejsze wrota urodzinowe ograniczały się do max 10 k uri więc na waszym miejscu bym nie narzekał. Bp dało wam palec a wy od razy całą rękę byście chcieli. :p Trochę pokory panowie...

5. RONDO13

RONDO13 User

Skoro tak. :D:D Ale dużo graczy dostało 2 części.... Też bym chciał mieć obie części.. :rolleyes:

6. PsZemO.o

PsZemO.o User

Jest to losowe jak bylo napisane na forum juz im wiecej czesci juz miales tym mniejsza szansa
    a co do losownosci nagrody od BP wiadomo jak jest sa kata co dostana kazdy bosnus sa konta ,ktore nie dostaly jeszcze ani jednego bonusu

7. Adzeus

Adzeus User

To jest na tej samej zasadzie co niektórzy robią po 20 kapp i mają 10 herk a inni muszą robić po 50 a nawet 60. Każdy chciałby mieć jak najmniej do zrobienia wrót by mieć najlepsze nagrody ale tak nie jest. Raz się ma farta a raz pecha takie życie :p

8. RONDO13

RONDO13 User

Bywa.... :oops::oops: Tylko w urodziny DO takie rzeczy... ta losowość...:eek::eek:

9. Ja też żadnej części nie dostałem a posiadam ich tylko 9

10. RONDO13

RONDO13 User

No ja miałem 18 i mam 18....

11. Ale w sumie mi się z kronosem nie śpieszy jakoś na 2016 go planuje ;p

12. RONDO13

RONDO13 User

Mi też nie, na przyszły rok bedzie. ^^ :rolleyes::rolleyes: Teraz zety nawalam.... o_Oo_O

13. Sauron

Sauron User

Niektórzydostawali części które już mieli np 4/4 i wtedy nie było ich

14. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Wątek nie aktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.