Czy czat "Grupa" jest prywatnym czatem czy też nie?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matroth, 16 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matroth

matroth User

Czy System ma Prawo tam zaglądać? Zostałem zbanowany na kanale Grupa, a chyba ten kanał jest odrębnym czatem tymczasowo prywatnym założonym przez gracza. To dlaczego zostałem z banowany za niefortunne przekleństwo? Straszna tu restrykcja na tym czacie jest i trochę już zaczyna to wkurzać. Moim zdaniem system nie powinien skanować mojego prywatnego kanału nikomu nie wyrządzam krzywdy rozumiem global, ale grupa czy klan? Chore… Za szepty też banują?

Nie chodzi mi o Ub teraz bo szczerze mam gdzieś ten czat mogę mieć i na nim na zawsze. Chodzi mi tu bardziej o prywatność

2. Automatyczny system banowania działa na całym czacie, nie ważne czy jest to pokój grupowy/klanowy/prywatny. Jedynie CM'i nie mogą zaglądać na pokoje prywatne bez wyraźnej prośby osoby który go założyła.
    Jeżeli natomiast chodzi o tą prywatność, to to jest taka sama prywatność jak w przypadku facebook'a, google, microsoftu - właściciel platformy może przeglądać/blokować/zgłaszać treści nawet jeśli są one prywatne, w przypadku czatu system pilnuje wszystkiego tylko po to żeby nikt później nie mógł oskarżyć BP o uczenie młodych ludzi przekleństw i tym podobnych.:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. matroth

matroth User

Nie zgodzę się, gdyż na Globalnym czacie dostałem bana od cm, za przekleństwo które widniało normalnie na czacie. Trochę to takie wchodzenie w 4 litery gdy system patrzy z góry w pokoju klanowym i grupowym. Przecież po to ludzie to zakładają by luźniej porozmawiać, a zwykły „polski przecinek” psuje zabawę, bo bach system. Nie spotkałem się z takim systemem w innych grach jak widać DO jest odmienny. No nic dzięki za naprostowanie sprawy do zamknięcia.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

W takim razie zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.