Czy mogę odzyskać konta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Linshej, 15 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Linshej

Linshej User

Witam mam pytanie czy jest szansa na odzyskanie kont. Zapomniałem hasło do konta e-mail, pisałem do supportu poczty ale nic już nie mogę zrobić. Na tej poczcie miałem dwa konta z trudnymi znakami nigdzie nie zapisałem (mój błąd). Posiadam ID do obu kont czy istnieje szansa aby po ID dowiedzieć się nicku?

Z góry dziękuję za każdą odpowiedz :)

2. Najważniejsze to to czy korzystałeś z nich tylko do swobodnej gry czy coś kombinowałeś.
    4.2. Multiaccounting

Multiaccounting, czyli użytkowanie więcej niż jednego konta w grze przez tego samego gracza, jest dozwolony tylko w przypadku udzielenia jednoznacznej zgody przez zarząd danej gry.
    Gra DarkOrbit umożliwia z zasady korzystanie z więcej niż jednego konta na tym samym serwerze, pod warunkiem, że pomiędzy kontami nie mają miejsca żadne interakcje. Naruszenie tej zasady grozi utratą wszystkich kont.

3. Linshej

Linshej User

Na początku miałem jedno konto słabsze potem drugie już lepsze i tego pierwszego nie używałem.

4. Czyli nie używałeś ich aby coś sobie farmić, nabijać ani nic? Nie dochodziło do ŻADNYCH interakcji pomiędzy nimi?

5. **Magik**

**Magik** User

z prokuratury jestes? ze sie czepiles chlopaka. wrzuc na luz bo ci zylka peknie inarobisz sobie problemow zdrowotnych.
    szanse masz odzyskac konta. o ile bedziesz kozystal z poczty na ktorych byly zarejestrowane konta

6. Niestety nie da się zdobyć loginu konta znając tylko ID, ponieważ w teorii każdy gracz może sprawdzić jakie ID posiada inny gracz. Sytuacja którą przedstawiłeś jest o o tyle trudna, że nie znasz podstawowych informacji o koncie. Gdybyś znał login/nick, ID, serwer oraz inne informacje o koncie byłaby możliwość zmiany emaila przez support jednakże bez znajomości nicku to będzie raczej niemożliwe.

Oczywiście support gry posiada informacje które są Ci potrzebne, jednakże ze względów bezpieczeństwa nie mogą Ci ich podać.

Nie rozumiem tego gradobicia pytań, nie ważne jak korzystał z kont, chce je odzyskać i nikogo nie powinno interesować co wcześniej się z nimi działo (przynajmniej nie powinno to interesować zwykłych graczy):rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

7. Linshej

Linshej User

A jak mam SS coś pomogą?

8. A co za SS?

Wpierw to przypomnij sobie podstawowe dane konta co wyżej napisał SMOD_Myśliciel.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.