Czy poradzę sobie z? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. __WILKEN__

__WILKEN__ User

poradzisz sobie na pewno:) co do konf to polecam 1 ucieczkową (full speed na statku i full osłon na dronkach) i na 2 konfie czołga lub 5 gen, speeda i 10 osłon na statku a na dronach full laserków :)

2. glosiv

glosiv User

a jak mam zrobic fale z boss lordakium?

3. __WILKEN__

__WILKEN__ User

ukręcić ;)

4. MOD_TAERO

MOD_TAERO Guest

Witam
    Spokojnie dasz radę z Kappa tylko bedziesz długo ja robił
    a Konfiguracje wydaje mi się że standardowe czołg na drony full lf3 tyle ile ich masz reszta osłonek a na statek osłonki
    A druga konfiguracja full napędów na statek i w drony na przemian 1 oslonka 1 laserek :)

Pozdrawiam
    MOD_TAERO

5. glosiv

glosiv User

juz dawno zrobiłem :) herka dostałem ;P

6. Dominikowy

Dominikowy User

Aegis veteran
    8 irkow
    Full lf3 i BO2
    16 pp
    Pet 11 lvl( bez kamyka)
    Dam rade solo kubika ? z jakiej ammo, a jesli nie to co zmienic zeby dac rade

Zaraz_Pękniesz lubi to.
  7. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Bijąc kubika Aegisem,przy dobrym wyczuciu umiejętności tego statku,mógłbyś pobić kubika nawet z x1,jednak zajmie Ci to trochę czasu.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

Zaraz_Pękniesz lubi to.
  8. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

proponuje zrobić konfe na max bicie, i na statek 15 osłon. na początku bić z sabu (najlepiej podkręć sie sepromem, lub złotem) a później z x1 lub x2 gdy na czasie ci zależy. umiejki aegisa zostaw jak sie kubikowi osłony skończą, bo będziesz je (osłony) regenerował sabem. tyle ode mnie

9. Witam, czy przejdę wrota beta? Aktualnie jestem na mk.
    Golec, wszystkie designy z handlu godzinnego + sentinel
    306k hp, 5 irków, 3 flaxy, 1lf4, 17lf3, 10lf2, FS, 1 bo2, reszta za kredki, peta brak :(

Jaki design wybrać i jakie konfy?

10. dasz rade. tylko daj na 1 konfie z 6-7 napedow a reszte oslony i staraj sie niemiec ich zbyt blisko siebie bo bedziesz mial buum. 2 konfa to standart ucieczkowa

11. *ASLAN*

*ASLAN* User

dam rade kronosie ? golec diminischer/solace 11 lf4 full lf3 osłon i naped 8 irków apis 27 pp pet na 15 wszystkie formacje dronów

12. Witam.

Z takim wyposażeniem bez problemów ;)

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

13. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

kronos, znaczy zrobiłeś gamme, a gamma jest o wiele cięższa od kronosa moim zdanie. dasz rade z luzem.

14. *ASLAN*

*ASLAN* User

thx jeszcze 2 epsilony musze i kronos :D

15. =Tomak=

=Tomak= User

Na kubika lepszy romb czy serce przy aegisie ? No i czy zakładać dresik ? Zniwelował by minus od serca, trochę gorzej z osłoną przez to i nie wiem czy hp jakoś to zrównoważy razem z sercem. Czy lepiej romb i dresik ? Mniej HP ale za to osłona regenerowana online, do tego 5% większe dmg a rzadszą regeneracje osłony by równoważył romb teoretycznie. No albo nie zakładać dresu i umki standardowo by szły ale wtedy serducho obniżało by dmg. Tyle teoria.... ktoś w praktyce możę sprawdzał ?

16. Yo
    Mój problem na dziś to: kappa
    Moje eq:
    statek: goliat/vega
    lasery: 23 lf3, 1 lf4, reszta lf2
    generatory: 13 bo2, 15 napędów 10,
    dodatki: all najpotrzebniejsze
    drony: 8 irków+havok
    pet: 12 lvl, 4 lasery, mech zbierania kamieni/boxów 3/3 lvl, kamyk 3 lvl, mech handlowy 3 lvl, naprawiacz 1 lvl,
    15pp max hp i lusterko,
    staż: 5 lat, na tym koncie 2 lata, robiłem już 2 zety, lambde,
    więc tak, chcę zrobić kappe (116/120), najbardziej obawiam się fali z 6 boss matkami, biję ok. 7k na max biciu, amunicji mam pod dostatkiem: ok. 35k x2, 10k x3/sab, 3k białki.
    tak więc, czy dam radę?

17. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Z takim wyposażeniem i doświadczeniem,poradzisz sobie z tymi wrotami.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

18. Dam radę zrobić wrota alfa?
    Więc tak posiadam statek goliath oraz następujące wyposażenie
    -5 lf-3 + 18 lf-3 (na statku i na dronach)
    -2 najleszpe gen szybkości reszta to te najlepsze za kredki,3 BO 2,3 BO 1,4 AO3
    -7 Dronów flax na 6 lvl'u oraz jeden irys też na 6 lvl'u
    -rep 4 turbo rakietowe
    -wyrzutnia rakiet hellstorm 2

Przeniosłam do odpowiedniego tematu. Następnym razem proszę używać opcji "szukaj".

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2014
  19. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Mógłbyś jeszcze dodać,z czym/kim chciałbyś się zmierzyć?

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

20. Seba1922

Seba1922 User

Witam mam pytanko czy dam rade zrobić Gamme, epsilona, Kappe i Deltę
    -Goliath
    -40 LF3 ( lvl 1 )
    -2 LF4 ( lvl 2 )
    -22 BO2 ( lvl 1 )
    -30 napędów tych najlepszych
    -8 irysów ( lvl od 5-7)
    -Pet kamyk 3, zbieracz 3, zbieracz surków 3, ( będzie jeszcze że będzie mnie leczyć na 3 )
    -Formacje Serce, Ćma, Romb i te za uri
    -podkrętka na złotku
    -z 250k x2 i 100k x3
    -CPU wszystko co powinno być
    -24PP
    tylko najpierw chcę gamme zrobić bo braknie 9 części
    i będę jutro robić Alfe i Bete i właśnie nie wiem jak z tą gammą?
    Jak by ktoś mógł powiedzieć jak ta gamme mam robić z kamyka 3 czy bić czy jak ?