Czy poradzę sobie z? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Megara

Megara User

Dzięki za odpowiedź. Czy w przypadku, gdy zginę we wrotach, to drony ulegają uszkodzeniu? jeżeli nie, to nic nie tracę próbując.. :rolleyes:

2. Drony z wrót i lowa nie ulegają uszkodzeniom. Jak chcesz kup peta, kamyka 3 i premke, zrób 1konfe full Oslo na statku i dronow,zatrzymujesz się i puszczasz peta. Przygotuj sobie dużą ilość czasu, bo na pewno ubijesz i nie podniesz jak ogarniasz kręcenie. Pocwicz na alienach na x-7 najlepiej dk, a na protki załóż full speed

3. Megara

Megara User

Mam peta i na nim 4 x lf3 . Z biciem alienów na x-7 nie mam problemów, tylko martwię się, że polegnę, gdy "napadnie" mnie 80x Kristallinów, chodzi mi o ich łaczną siłę ataku. Mam też powielacz szkód no i lasery na sepromie. Gra to dla mnie dobra zabawa, więc spróbuję. Brakuje mi jeszcze jednej części z generatora do wrót ALFA i już dłuuugo nie mogę jej wygenerować.. o_O

4. Chodzi o kręcenie, czyli latasz dookola aliena i unikasz dmg. Z malymi kryskami nie ma problem, na golca wrzucas full oslon i lecisz w jednym kierunku i po kolei. przed chwila dokonczylem skladac zete i ostatnie 5 czesci wpadlo z 20 energ

5. Goro^^

Goro^^ User

Kolejne w tym temacie pytanie o kubika :p
    Czy z moim wyposażeniem jestem w stanie ubić kubika z x1 + ew. SAB?
    Jeśli nie to z x2/x3 + sab na sepromie? Z boosterem na 25 % SHD?

4- lf4
    irki nie ulepszone ( 4 havo ale to bez znaczenia), brak apisa, zeusa
    full lf3, bo-2, full speed
    golec, kareta, spear
    24 PP ( grube, bańka, lusterka, 3pp Kalibracje)
    pet 11lvl z kamykiem 3
    Serce, romb, ćma

To chyba wszystko co ma wpływ na dmg xD

Konfy bym ustawił 2x czołg na statku i laserki w dronach. Statek aegis (opłaca się kupić elite?)

Ile kamyków ubija proty 2-3?

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

to tak - z x1 nie ma szans, ewnetualnie x2 z sabem, ale to też raczej odpada (brak apisa i zeusa da się wyczuć) czyli x3 z sabem na sepku i dasz rade. A co do elite, nwm jak u ciebie, ale u nas kosztuje średnio 700kk, więc to za dużo, ale tak do pół mld się opłaca, bo bojka na kubiki jest fajna

7. Monchegan

Monchegan User

Witam.
    Czy dam radę z Zetą
    16lev goliat 8 irysów 14 lf3 reszta lf2 6 BO2 , 10 PP i
    I kon. bicie 5600 , 76k osłony pred 504
    II kon. bicie 4000, 180k osłony pred 380
    premka wiec lepszy robot naprawczy

8. TM_Robson

TM_Robson Guest

Dasz radę. Tylko pamiętaj aby alienów nie dobijać a wysyłać do rogu to będzie łatwiej. Jak umiesz jeszcze dobrze kręcić alieny to na spokojnie tylko czasowo trochę to Ci zajmie.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

9. TM_Robson

TM_Robson Guest

Dasz radę. Tylko pamiętaj aby alienów nie dobijać a wysyłać do rogu to będzie łatwiej. Jak umiesz jeszcze dobrze kręcić alieny to na spokojnie tylko czasowo trochę to Ci zajmie.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

10. Monchegan

Monchegan User

Dzięki za odpowiedź mam jeszcze 10 części do wygenerowania:) najpierw zrobie sobie gammę bo juz złozona za uri kupię moze ze 3 lf3 jeszcze i na zetkę. a o niedobijaniu alienków wiem..:) Wlasnie kupiłem jeszcze jedna BO2 na aukcji:)

11. Z ani może być problem chociaż jak będziesz dobrze i umiejętne kręcił to Ci się uda.
    Boss Lordakium bedziesz bił z pół godziny ale dasz rade kręcąc równie umiejętnie co ani.

12. A lambde dam rade? Stoi na bazie i nie chce sie tego podjąć :D

13. z BDK będziesz miał mega problem. lepiej zdobądź lepsze eq na lambde

14. Czy poradzę sobie z kappą? :)
    Latam statkiem goliat(Solace)
    -8 irków
    -full lf3
    -15 bo2
    -21PP
    -17 lvl
    -gram od paru lat z długą przerwą ale wróciłem do gry i gram już pare miesięcy :)
    -bije 4.500k z sepromem ok. 7.500
    I to mam nadzieję wszystko :) :D

15. RONDO13

RONDO13 User

Spokojnie, dasz radę. :p

16. To jeszcze może spytam czy poradzę sobie z eplisonem?? :) Przydadzą się lf4 :D
    Latam statkiem goliat(Solace)
    -8 irków
    -full lf3
    -15 bo2

-15 najlepszych generatorów szybkości
    -21PP
    -17 lvl
    -gram od paru lat z długą przerwą ale wróciłem do gry i gram już pare miesięcy :)
    -bije 4.500k z sepromem ok. 7.500
    I to mam nadzieję wszystko :) :D:cool::rolleyes:;)

17. Dasz rade. Kappa jest trudniejsza od epsilona.

18. Dzięki za odpowiedzi. Chyba zaczne składać epsilona :)

19. JASNY

JASNY User

Witam
    Posiadam 15 lf4 wszystkie formacje kamyk 3 i mam pytanie czy kubiki solo lepiej na aegisie czy golcu (ammo sab i x2)

20. Czy poradze sobie z zeta

STATEK : AEGIS ELITE
    WYPOSAZENIE : FULL LF-3 NA STATKU I W DRONACH FULL BO-2 NA STATKU FULL NAJLEPSZYCH NAPEDÓW NA STATKU 13 PP
    PET KAMIKADZE LVL 2

21. Nie. Nie poradzisz sobie.
    Ziomek.
    Z zamknietymi oczyma ją zrobisz.