Czy poradzę sobie z? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SuSzAk

SuSzAk User

Spokojnie ubijesz jeśli potrafisz choć trochę kręcić, ale według mnie na tym poziomie, jeśli nie potrzebujesz do misji to lepiej sobie odpuścić i bić zwykłe devo, mordony, saimony.

Szybciej ubijesz i tym samym więcej zarobisz.

2. FindnAme

FindnAme User

SuSzAk dzienki ale ja nie kręcę tylko tankuje bo 180k oslon wystarczy :) na 2-4 biję mordki saimony b saimony sibelony nawet bo kredek potrzeba:)
    Pozdrawiam FindnAme

3. Bez problemu powinieneś ubić ale jak będziesz stał W miejscu to możesz mieć problem
    Pozdrawiam
    MOD_zizin_pl

4. FindnAme

FindnAme User

Dzienks Mod jak zawsze pomocny :)

5. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Witam :) Czy dam radę cubika z x2 i sabu albo jakoś tak bo x3 szkoda a eksperymentować mi się nie chce bo mało amunicji mam :/
    Aegis : elite, veteran
    Goliath : spectrum, sentinel, solace, centaur
    18 lf4 full lf3
    13 bo2 na 2 lvl reszta 1
    8 iris (lvl1 bo pękły -.-) apis
    formacje: skorpion, romb, szewron,ćma ,serce, krab, pierścień, szkoleniowa, koło :D
    28 pp po tej zecie będzie 1 pp w tajnikach polowania czy jakoś tak xD
    pet kamikaze naprawa combo i to już chyba wszystkie konieczne informacje z góry dziękuję za pomoc
    PS. nie mam premki

6. posii50

posii50 User

Witam
    Chciał bym się wybrać na mapę 3:7 Pobić kristallon
    Statek Goliath
    5X LF 3: Poziom Ulepszenia 4
    10x lF 2
    i 5 dronów w każdym Działo
    Na strzał po ulepszeniu biore 2500 z x1

7. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Dasz oczywiście radę ale... namęczysz się trochę z tym dk lepiej pobij Sb kristalliny albo znajdź sb grupę i wtedy bijcie dk ;)
    Bo tak to będziesz bił go z 3-5 minut i mogą się znaleźć tacy co będą chcieli tobie go ukraść i zaczną ciebie bić

8. troche ci czasu zejdie na ukrecenie dk a i dobijajac uzazaj (nieszkoda ci urki na ulepszenie lf3?)

9. posii50

posii50 User

Znalezienie grupy to jest problem bo nikt nie bierze :p ludzi co graja 2 dni

10. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Zapytaj się na globalu ;) albo znajdź podobnego do Cb i wtedy będzie w miarę :p
    Chociaż lepiej na firmowym ale na nim prawie nikogo nie ma xD

11. posii50

posii50 User

Wiem bo jak tu latam to nikogo od nas nie znajduje a jest jakieś łatwiejsze miesjce na zarabianie urudium gdzie dam sobie rade

12. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Bij kristalliny a jak nie to leonek i 1 gala :p Albo na x-5 bij :p

13. posii50

posii50 User

A co jest na x 5 ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2016
  14. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Lordakium, sibelonit, lordakia :p Lordakium ma 300k hp i 200k shd ale przy twoim eq też się namęczysz :/ lepiej bij kristalliny albo pisz na czacie i poproś o pomoc ;)

Witam :) Czy dam radę cubika z x2 i sabu albo jakoś tak bo x3 szkoda a eksperymentować mi się nie chce bo mało amunicji mam :/
    Aegis : elite, veteran
    Goliath : spectrum, sentinel, solace, centaur
    18 lf4 full lf3
    13 bo2 na 2 lvl reszta 1
    8 iris (lvl1 bo pękły -.-) apis
    formacje: skorpion, romb, szewron,ćma ,serce, krab, pierścień, szkoleniowa, koło :D
    28 pp po tej zecie będzie 1 pp w tajnikach polowania czy jakoś tak xD
    pet kamikaze naprawa combo i to już chyba wszystkie konieczne informacje z góry dziękuję za pomoc
    PS. nie mam premki

Posty zostały połączone. Korzystaj z opcji ''Edytuj'' jest ona przydatna.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2016
  15. SuSzAk

SuSzAk User

Aegis + seprom i 2 czołgi i na spokojnie, ja aegisem z 10lf4 ubijam na 1 konfie z sabu i x3, więc powinieneś dać radę.

16. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Hehe xD na 1 konfie to ja też ubije z x3 ale dzięki sprawdzę :D

17. Spokojnie dasz rade z x2,nawet bez sepro. Oczywiście ulepszenie czymkolwiek się przydaje, bo szybciej się kubika ubija :)

18. FindnAme Ależ oczywiście, że się opłaca. Leonek jest mocny na swoich mapach do x-4. Jak jeszcze masz Full Demony to dopiero frajda. Na Szewronie się super lata Leonkiem. Każdego aliena, którego ubijesz na tych mapach, ubijesz 2x szybciej niż na przykład na Golcu czy Vedze, gdyż Leon ma super DMG z rakiet. Leon jest typowy na alienki. Pozdrawiam_kolonizator_.

19. Svenios

Svenios User

Czy poradzę sobie z dk Goliat 11-LF 3 osłon mam 88k na strzał biore 6-8 k z x1 chce sie tam wybrać bo tak myślę ze sobie poradzę bo ciągle siedzę na sibelonach x 3 Iriski 6 poziom

20. na pewno, tylko na obcych graczy musisz uważać.