Czy poradzę sobie z? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dert3496

dert3496 User

Dobra wielkie THX za odpowiedź:);)

A jezeli nie będzie to tzw. "trucie ..." a z zetą dam rade?

Posty połączyłam.
    Następnym razem używamy edycji ;)

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ok ;)

A wracając to co z tą zetą? dam rade? z w/w wyposażeniem

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2014
  2. Zeta to dość proste wrota. Końcówka trochę wymagająca ale jak będziesz ładnie orbitował to nie będzie problemu.

P.S.

Przestrzegaj proszę regulaminu.

2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Double posting - pisanie postu pod postem.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. dert3496

dert3496 User

Dobrze będę pamiętał:) Dzięki jeszcze raz za odpowiedzi.

4. CZEmu nikt nie odpisał na moje pytanie?
    :(

5. dert3496

dert3496 User

Podaj je jeszcze raz proszę tu, również mam trochę doświadczenia w grze może ci pomogę;)
    UUU... noooo będziesz miał bardzo duży problem, albo ci się nie uda.
    potrzebne przynajmniej 20 lf-3 5 iryskow kup sobie 5 conajmniej b02 i musisz miec fuul speed w golcu lub prawie full w vedze inacxzej nie dasz rady sie "klepać" podczas lotu.:)
    Pozdrawiam:
    -_-dert3496-_-:)

6. snurfs

snurfs User

Witam. mam 15lf3 , 5lf2 , 6bo2 i pare bo1 , ful napedy , drony flaxy. dam rade z beta ? narazie tylko ta mi sie udalo zlozyc :) Acha statek golec.

7. Ja bym się wstrzymał poczekał inwestuj w lf 3 bo2 no irysy to podstawa teraz bety nie zrobisz

8. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

na upartego dałbyś rade, ale musiałbyś bardzo uważać i robić w skupieniu. poza tym długo by ci zeszło. no i orbitowanie lvl pro musisz mieć na dk :D osobiście radze poczekac i złożyć alfe. zrobisz alfe (beta wygląda identycznie, ale alienki 2x mocniejsze) i zobaczysz jak ci pójdzie. wtedy ocenisz czy czujesz sie na siłach do podejścia z betą.

9. snurfs

snurfs User

mk zrobione , boje sie tylko dk i protkow :)

10. moim zdaniem wszytko jest do zrobienia napewno bedzie to trwalo dłużej , ale jesli umiesz prowadzic alieny dobrze latasz to nie powinienes miec problemow

11. Dam rade solo z boss dk?
    5lf3 reszta lf-2
    7 flaxow i 1 iris
    pet 2 miejsca na lasery (moge niedlugo kupic kamikaze 2 lub 3)
    krece bardzo dobrze, dodam ze ubilem samemu boss lordakium bez sabu i zostalo mi 250/271k hp

12. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

bdk jest tylko o połowe mocniejsze od b lordakium. pójdzie długo, ale jak umiesz kręcić to dasz rade z luzem.

13. Raczej nie będzie to opłacalne więc odradzam. Będziesz bić długo i potrzebna będzie Ci amunicja za uridium. Koniec końców więcej stracisz niż zyskasz.

14. Wcale nie potrzebuje amunicji za uri boss macke bilem z x1 i rakiet co biora oslone

15. Ale boss kristallon jest silnieszy, ma więcej hp i osłon i ciężej go orbitować. Oczywiście możesz próbować ale nie jest to na tyle opłacalne gdy się niewiele bije. Przez taki sam czas zarobił byś więcej bijąc np. cubikon'y i straciłbyś mniej amunicji.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

16. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

tylko wiesz, jak ktoś ma misje na bdk, to tego nie przeskoczy... :/

17. dert3496

dert3496 User

Ja boss dk biłem mając 6 iryskow i 2 flaxy. na statku lf-3 full w dronach 2 lf-4 reszta
    lf-3, HST-2 eco-10 i sar-01 (na strzał z laserkow x1 wale ok. 5k dmg. więc wracając kręciłem boss dk przez jakies 7 min i tez wlasnein mialem to misje na boss dk :) stym ze nwm jak ty ale ja na 20 tego chlamu:D. Więc wracając do sprawy jezeli ty jestes o 3/4 slabszy ode mnie nie polecam bic samemo boss dk. za dozo czaso i ammo. A jezeli masz misje to silny kolega/kaln.:cool: A co do kubika a ktorym powiedzial mod, on nie da rady kubika, bo z tym sie w zaden sposob nie da orbitowac. a poza tym ma tyle samo zyc co boss dk tylko nagroda większa.;) A poza tym do cubika TRZEBA miec aegisa.
    Pozdrawiam
    -_-dert3496-_-

18. A grupki poszukać niech pomoże ;). Albo do klanu dołączyć.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

19. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

no chyba że tak. mimo to nadal krąży to wokół pojęcia bicie solo bdk zwróć uwage :)

20. Jeżeli ma misje to może z czyjąś pomocą robić a jeśli sam dla uridium czy kredytów to tak jak pisałam wyżej nie jest opłacalne z jego wyposażeniem.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka