Czy to oszustwo?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SMS_Moltke, 23 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Siedzę sobie na mapie X-2 i obserwują następująca scenkę. Co chwilę z górnego portalu wylatuje sobie stateczek leci trochę od portalu, wpada na minę, i zostawia ładunek - tylko seprom.

Ładunek zbiera w niewidce czerwona kropka.
    Podobną scenę widziałem w kilku przypadkach. Zaznaczam czerwoną kropkę i okazało się, ze to wysokie szarże...

Czy to jedna z form oszustwa? Pewnie tak. Ale chciałbym prosić o opinię.
    PS.
    Lata temu oszustwem były boty zbierające i nabijające punkty na x-2 to z tego powodu dzisiaj ze stworów na x-2 nie ma poważania. Niestety mam wrażenie, że niestety nadal niektórzy gracze nie grzeszą uczciwością:(

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Takie postępowanie jest nielegalne. Nastąpną sytuację tego typu można nagrać i wysłać do supportu.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

3. Nagranie nic nie da. Support przeważnie odpowiada, że tego typu dowody można w łatwy sposób przerobić, stąd nie są brane pod uwagę.

4. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Szkoda. Widziałem już co najmniej 5-6 graczy, jeden miał nawet gwiazdkę... Chyba najlepszym rozwiazaniem, by tego uniknąc byłaby brak zrzutu złomu sepromu.

5. Seprom dla wszystkich którzy rozbudowali skylab i to bez ograniczeń!!!Echh zawsze będzie z tym kłopocik??:(

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.