czy to puszing

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika teraz, 15 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teraz

teraz User

Wczoraj czyli 14ego czerwca 2018 obserwowalem jak stoi blisko bazy wrogi statek i co chwila podlatuja do niego te same statki bez hp i zaczynaja go atakowac po czym szybko gina i wracaja z powrotem. Popatrzcie na zdjecie.Tp na serwerze pl1
    https://www.fotosik.pl/zdjecie/22d7392a8b6be6ee

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

W takich sytuacjach zalecany jest kontakt z pomocą techniczną. W tickecie prosimy o dokładny opis sytuacji oraz link do profilu gracza, ktorego dana sytuacja dotyczy.;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. A za pół roku będziesz nadal stał w miejscu z rozwojem konta, bo zamiast bawić się grą, zajmujesz się innymi graczami. Gratulacje. :cool:

4. ViperΔ

ViperΔ User

Staty se nabija żeby kiedyś się na forum pochwalić... banować takie coś...

5. SλώczγK

SλώczγK User

event się zaczął więc C* już ma misje porobione przecież normalnego statku nie ubiją więc biją swoje lewe konta i tak wygląda ta gra ;)

6. Ankalagon

Ankalagon User

Ty się zdecyduj. Teraz piszesz, że takie zachowanie nie powinno nikogo dziwić/interesować/niech każdy patrzy na siebie ( tak to zrozumiałem ), ale jak ktoś specjalnie to robił na twoje konto to już nie było fajnie. Zgonie z Twoim tokiem myślenia - Wniosek z tego taki lewe konta zostawić - bo to też dobra zabawa, przeszkadzaczy usuwać bo to już jest kiepska zabawa (bo można było bana za pushing wyhaczyć ).

Dokładnie Banować.

7. Najwyraźniej nie zrozumiałeś przekazu. Co do zdania, że każdy powinien zająć się sobą - dokładnie tak uważam. Jeśli BP wykryje jakieś nielegalne zachowania, niech za nie banuje, a nie polega na zgłoszeniach graczy bez celu.

8. Ankalagon

Ankalagon User

Tutaj się z Tobą zgodzę.

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2018
  9. Najgorsza możliwa mentalność... gość ewidentnie oszukuje grę czym szkodzi BP i nam wszyscy, ktoś próbuje temu zaradzić, a ty i tak HURR KONFIDENT DURR

Żałosne.

ΛVΛLΘΠ lubi to.
  10. MOD_Moth

MOD_Moth User

Moja droga, każdy z was ma prawo i możliwość zgłosić innego gracza do nas. Nie ma w tym nic złego, działacie na własną korzyść. Jeśli ktoś chce zgłosić innego gracza i ma dowody na łamanie regulaminu interweniujemy zawsze. Pushing jest zabroniony a wszelkie jego przejawy będą skutkować blokadą kont, należy jednak rozróżnić pushing od ubijania słabszych. Do pushingu potrzebny jest jeden szczegół, podstawianie innego konta. Gwarantuję, że żaden gracz nie otrzyma bana za zestrzelenie innego dowolnego gracza 5. 10. 20 razy pod rząd jeśli logowania na konto nie pochodzą z identycznego adresu. Pragnę zauważyć, że przyglądamy się każdemu zgłoszonemu graczu indywidualnie więc nie ma miejsca na błąd skryptu dającego bany.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

11. bzdety piszesz jakos 3 lata temu normalnie banowaliscie a ze graczy coraz mniej a bany za pushing robiony specjalnie, lub taki ktory wcale nim nie byl staly sie WIEKSZYM PROCENTEM WSZYSTKICH BANOW nagle zaczeliscie na to patrzyc bo pieniazkow coraz mniej bo nie sprawiedliwei banowaliscie graczy smutek smutek i rozpacz ze zajelo wam to tyle lat

12. A ja uważam, że nie ma gorszej mentalności niż wiecznego napędzania się zazdrością.

Przychodzi zgłoszenie do supportu, bo gracz zaczynający przygodę chyba zauważył coś niestosownego... Może nakrył kogoś na oszustwie...
    Napisałam, że początkujący, bo widać to na jego screenie - w innym wypadku autor tematu też przesiaduje na multi.
    Być może nie zrozumiałeś co miałam na myśli. Przeważnie, kiedy ktoś dorobi się bana na konto za przykładowy pushing, żadne jego tłumaczenia nie są w stanie nic zmienić, bo przecież za to odpowiadają skrypty. Skrypty są rzecz jasna niezawodne, bo to automat.
    Z mojej strony padła jedynie rada dla gracza, żeby zajął się sobą. Nie widzę żeby to stawało mu na drodze do bicia streunerów, a inni gracze znają ryzyko. Są o wiele większe problemy w tej grze i jak czytam o takich błahostkach, które zapewne jeszcze gorzej zasypują samą pomoc techniczną, to nie potrafię tego skomentować inaczej.

13. MOD_Moth

MOD_Moth User

Wychodzi na to, że musisz bardziej precyzować swoje wypowiedzi :) Owszem, zazwyczaj nie ma możliwości zdjęcia blokady ponieważ tak jak napisałem mimo skryptów na pushing, każde takie zgłoszenie i sytuacja jest weryfikowana indywidualnie przez administrację. Jeśli ewidentnie widać łamanie regulaminu będzie ban.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

14. Zdanie było okej dla każdego, kto nie chciał się przyczepić. :D
    Pewnie nigdy nie zrozumiemy i nie zaufamy tym regułom, bo nie da się wierzyć w coś, w co wątpią sami twórcy - pewnie dlatego nadal szczegóły takich blokad są tajemnicą. Oczywiście nie tłumacz mi co ekipa musi, czego nie musi, bo nie o tym mowa. :p

15. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.