Dałbym radę z Zetą ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 20Aniel00, 18 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20Aniel00

20Aniel00 User

Moje wyposażenie 20 lf3 , 19 bo2 , 7pp , golec i vega , 8 irków , bez kamyka i bez premki

2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Dasz radę tylko będziesz ją dość długo robił. Nie ubijaj alienów tylko wysyłaj je do rogu i tam dopiero aby fale za szybko się nie aktywowały. Jedynie możesz mieć problem z ostatnią falą gdzie są uber sibelonity i krystaliny, ale tak to jest do zrobienia. Jak dla mnie są to najłatwiejsze wrota.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

20Aniel00 lubi to.
  3. jeżeli umiesz dobrze orbitować polecał bym vegę obie konfy full speed, po 4 osłony na dronach,reszta lasery, trzymaj się srodka i dobijaj alieny do końca, ja dokładnie tak robię, w ostatniej fali jak podłapiesz wprawę to będziesz trzymał alieny na odległość swoich laserów ;)

• Zabronione jest używanie koloru czerwonego (drugi pionowy pasek w palecie kolorów) i jego odcieni (posty, podpisy), ponieważ jest on zarezerwowany dla ekipy.
    Dasz rade ;) Problem będzie się znajdować dopiero przy małych kryśkach ponieważ są szybkie i razem dużo biją :(
    Jednym i najważniejszym warunkiem jest dobra umiejętność orbitowania;):):cool:

4. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.