Darkorbit 2016

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ric0, 15 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ric0

Ric0 User

Witam natknąłem się dzisiaj na dziwny filmik z dziwnymi wrotami w tym filmiku ktoś opowiada że w tym roku do gry wejdzie mnóstwo nowości ale przeraziła mnie wiadomość że również mają wejść lasery LF5 nie przejąłbym się plotką która była by wyssana z palca ale chyba jest coś na rzeczy skoro gość gra w dziwnych wrotach z asteroidami na środku jak w mapie LOW a na końcu wrót jest tajemnicza skrzynka której nie otwiera a 180 osób dało suby jak myślicie to może być prawda?

zapraszam do dyskusji

2. Cóż, jakiś czas temu był przeprowadzony wywiad z developerem, oczywiście padło pytanie o te nieszczęsne LF-5, laser raczej nie pojawi się w 2016 roku o ile w ogóle się pojawi w grze.
    Jeżeli chodzi o te "dziwne wrota", to są 6 wrota urodzinowe (nawet na minimapie skały tworzą cyfrę 6).

A tak poza tym, co "suby" mają wspólnego z podawanymi w filmie informacjami?:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

-APOLLO-17 lubi to.
  3. Ric0

Ric0 User

ahaa no z reguły suby na youtube mówią czy coś jest prawdziwe czy nie :D u tego samego gościa jest również filmik z przed 4 dni na temat designów do peta w to już uwierzyłem natomiast wolałem tutaj napisać i się upewnić co do LF5 a czy developer mówił coś konkretnego na temat tych nieszczęsnych laserów czy dopuszcza taką możliwość w ciągu 2-3 lat? :p

4. *ASLAN*

*ASLAN* User

Moje pytanie brzmi jak ten koleś robi wrota urodzinowe z przed iluś tam lat w 3d ?

5. Dokładnie. Co tu się wyrabia, ja się pytam ?!

6. a to jest mozliwe by miał taką osłone?

7. jak postawił wtedy i nie zrobił to mu stały do teraz
    mozliwe niestety ;)

8. Wrota urodzinowe mogły stać rok, ale nie trzy lata.

9. ja mam stare konto co mi stoja do dzis a przynajmiej do listopada 2015 gdy tam ostatnio wchodziłem

10. ja też mam na 6 urodziny wrota i nawet nie ruszone bo nie chce mi sie

11. LaserFire3

LaserFire3 User

Nie suby, a lajki- na to się patrzy.

A jak nie ma lajków na filmie włączonych to na 99% fake, w sensie nie prawda.

12. ja na jednych z kont mam wrota urodzinowe z 2010 ;)

13. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.