Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. Fluxable

Fluxable User

Ja również jak najbardziej za :)

2. Dziękuje za głosy! :))

Misiek77 lubi to.
  3. Rooney53

Rooney53 User

Jak najbardziej, jest to potrzebne, żeby grało się lepiej i płynniej :)
    Mam kompa gdzie najnowsze gry chodzą na max detalach, a w Darkorbit po 1h gry potrafi mi zacinać ;)

4. Niestety tak jest, Klient wyeliminował by te problemy.

5. samandro

samandro User

Mój komp niestety nie jest najnowszy i przy ilości graczy koło 5-6 gdzie każdy strzela oglądam zdjęcia a nie gram w gre więc jak najbardziej na TAK !! :)

-Panzerfaust-97- lubi to.
  6. Dash się zgadza jestem na tak!!! :D

7. dert3496

dert3496 User

Oczywiście jestem jak najbardziej na TAK!

8. Super pomysł ;)

9. Jak najbardziej za, mam słabego kompa i internet jak jest dużo graczy to nie idzie grać
    ze dwa, trzy lata temu grałem na full detalach i prawie wcale nie miałem lagów a teraz mimo że na minimalnych gram to laguje jak cholera

10. Misiek77

Misiek77 User

Ankieta w grze by się przydała tzn. na stronie startowej, bo na forum to tylko 108 osób wchodzi. :D

11. soleiuk

soleiuk User

no ja niewiem czy to pomoze ale sprubowac można tylko z opcom nie obowioskowom by gdyby jednak niepomoglo to mozna by sobie usunoc klieta igrac bez niego

12. kris0211.

kris0211. User

Najbardziej by pomogło korzystanie ze słownika - "kaleczysz nasz język"

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2015
    =Aspazja=, kubahin1 oraz samandro lubią to.
  13. kubahin1

kubahin1 User

Temat napiszcie na niemieckim forum oceni go więcej adminów głównych i innych graczy. Ja jak najbardziej na tak.

14. Rooney53

Rooney53 User

Panie wykształcony, nie wiesz skąd pochodzi i nie wiesz czy nie ma dysortografii itd.

15. dert3496

dert3496 User

Jezeli juz to dysleksji ;)
    nie am z tego co wiem czegos takiego jak dysortografia :D
    była jescze dysgrafia ale to zupełnie co innego :)

kris0211. lubi to.
  16. Spore zainteresowanie już osiągnął temat :D 1000 Wyświetlen, +115 głosów

17. Również jestem za wprowadzeniem tego pomysłu ;D

18. Nie stać go na słownik, bo to 'solei(j)uk' przecież.

Wszystko przepija na ławce pod sklepem. :D

19. Informacja o kliencie do pobrania pojawiła sie już w kodzie gry więc można powiedziec, że to tylko kwestia czasu kiedy sie pojawi nowy klient, sa osoby, które zajmuja się szperaniem i wynajdywaniem "ciekawostek" tworzonych przez BP i moderatorzy prosze bez punktów ujemnych itp bo jest to wszystko "legalne" i modzi nie karzą na innych formach za umieszczanie tych informacji:) tu link z informacjami z tego forum http://en.bigpoint.com/darkorbit/bo...-darkorbit-revealed.43381/page-29#post-781672 tam jest informacja o kliencie gry i są również inne inforacje które jeszcze nie zostały oficjalnie opublikowane:)
    oczywiście są to nieoficjalne informacje i zmiany mogą ale nie muszą wejśc w życie:)

20. Wprowadzenie klienta tej gry do pobrania byłoby bardzo rozsądnym posunięciem.

DarkOrbit sypie się po każdej większej aktualizacji, a naprawy błędów tym spowodowane powodują tylko kolejne. Kuriozalne.

Nie widzę dalszego sensu trzymania się przez BP koncepcji gry na przeglądarkę. Wersja do ściągnięcia może okazać się ich ostatnią deską ratunku przed odejściem wielu poirytowanych ciągłym czegoś nie działaniem graczy.
    O ile zrobią to w porę...