Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. Klient! Klient! Klient! I jeszcze raz Klient! Przy hitacu mam max 1 w porywach do 2 fps :/ Cała grafa na minimum. Tak się nie da grać.

2. Misiek77

Misiek77 User

Ja cie pobiję mam 1 w porywach 1 Fps :( :p

3. kris0211.

kris0211. User

Ojjj, słabiutko. Raz miałem -1 (słownie: minus jeden) FPS. Na kliencie pewnie by tak nie było :)

Misiek77 lubi to.
  4. Misiek77

Misiek77 User

Na pewno było by duuużo lepiej ;)

kris0211. lubi to.
  5. Przy kubikach też nie jest ciekawie, bo ok. 15 fps. A jak są szalone kubiki to do 5 D:
    W kliencie do pobrania przydałaby się opcja zmiany rozdzielczości, tak jak to było na starym kliencie przeglądarkowym.

Misiek77 lubi to.
  6. Nie mowiac o lagach ( a raczej calkowitym zatrzymaniu sie gry) podczas zmiany konfiguracji. I to jest ewidentnie problem slabej optymalizacji serwera( czy tam innych czynnikow gry) a nie wina naszych 4 rdzeniowych PC najwyzszej klasy za 2 pensje - pomimo tego 2 FPS na poziomie dziennym .. W takiej sytuacji DO nie ma przyszlosci , zostali juz sami weterani.

kris0211. i Misiek77 lubią to.
  7. Mut3k_PL1

Mut3k_PL1 User

Od teraz jesteś moim bogiem, w końcu ktoś napisał, że BP na nas zarabia a my nic za to nie mamy.

Ja mam zintegrowaną kartę graficzną VGA 64bity i mam 6FPS :) wyobraź sobie, że gram... Ale to co przez moje usta przedostaje się na firmę BP to... dobrze, że nie dostaje się bana za głośne myśli...

Posty łączymy.
    Pozdrawiam
    MOD_Davidian

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 września 2014
  8. Misiek77

Misiek77 User

Mam to samo(podobnie mam trochę słabsza kartę graficzną, ale mam 10-20 Fps'ów - nie da się grać :() A tak w ogóle łącz posty, bo MOD_Czarodziejka (najczęściej ;)) się zjawi i upomnienie będzie lub coś gorszego :D

9. Hm, dokładnie jestem za.. Oczywiście lagi by to zmniejszyło, mniej ramu by ściągało z kompa oraz by było o wiele wygodniejsze... Znam jedną z gier BP, która jest na przeglądarkę oraz na klienta, różnice tam widać gołym okiem, gdzie lepiej grać... Tamta gra BP nie jest tak rozbudowana dodatkowo jak Darkorbit oraz nie ma tyle graczy, więc wydaje się mi, że będzie to na plus dla nas oraz dla BP, który zyska więcej graczy, którzy będą inwestować w tą grę... Bo obecnie Ci ze słabszymi komputerami logują się, po dniu gry mówią jaka ta gra jest zła, jakie lagi etc... A tak, brak lagów, więcej graczy... Serwer pl2, ich prawie nie ma... Więc z pewnością coś by to dało.

†Rafcio†™ lubi to.
  10. Pomysł bardzo fajny, oczywiście za :) :p na klienta zawsze można dać jakieś małe udogodnienia :p np. tak jak to jest w pewnej grze o czołgach :p chodzi mi o wbudowany komunikator głosowy :p ale nie jest to konieczne oczywiście :p

-V-E-G-A-70 lubi to.
  11. Ile trzeba na to czekać? BP wprowadźcie to!:rolleyes:

†Rafcio†™ lubi to.
  12. Tłumaczenie się rozbierznoscia między do w przeglądarce i na kliencie w kwestii tego w czym gra jest robiona brzmi dość śmiesznie :) wiele gier w Flashu ma klienta który również w Flash grę odpala, waży 2mb i jest robiony przez fanów gry a nie wielkie studio pełne specjalistów :) chcieć to móc, bp się kiedyś coś chciało? :p

13. No taki komunikator byłby super tylko jak byś zrobił żeby siedmioletnie dzieci nie gadały z 60 letnimi facetami? :oops:

14. Hmm... [Proste] :) wprowadzasz zbiór słów zakazanych, kto nadużywa owych jest monitorowany... I tyle... Reszta w rękach rodziców jak zwykle :)

Post edytowałam. Proszę zapoznać się z Regulaminem Forum.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

15. A Tutaj cisza :) Pomyślano choć troszkę o tym pomyśle ze strony BP czy nie .. ;)

16. kris0211.

kris0211. User

Podobno jakiś gość wyszperał w kodzie gry informację:

[ciach]

A co to? Sio Regulamin poczytać!

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2014
  17. Czempion

Czempion User

No trochę czasu już minęło :p

18. Również jestem za wprowadzeniem gry na komputer