Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. Oj mówi ;)

2. G.R.O.M!

G.R.O.M! User

Prawie 160 głosów na tak , jedyne co możemy zrobić to prosić moderatorów by poruszyli ten temat na zebraniu

3. kubahin1

kubahin1 User

Eh zanim wprowadzą klienta do pobrania troche poczekamy sobie (jeśli wogóle wprowadzą).

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

Napiszę tak: lenistwa niczym nie można tłumaczyć,brak wiedzy nie jest grzechem,ale usprawiedliwianie leni,że mają dys-cośtam,to przeginanie.

5. MelonHD

MelonHD User

jestem na tak choć nie zmienia to faktu że gra została zrobiona na flash'u a większość gier jest w c++ lub java a więc przepisywanie by sporo zajeło a bugi były by nie miłosierne :rolleyes:

kubkubas105 lubi to.
  6. NocnaFuria

NocnaFuria User

za za zaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie mam pojęcia czy by to zmniejszyło lagi, czy zwiększyło FPS, ale chyba tak xDDD

Misiek77 lubi to.
  7. Czempion

Czempion User

Bez wątpienia zmniejszyło lagi, w końcu pamięć komputera ;)

8. MelonHD

MelonHD User

+ dotego możemy ustawić swoją rozdzielczość :rolleyes::p

9. W każdym temacie piszesz "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak albo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" przestań bo źle się czyta, a sam pisałem już, że na tak.

10. NocnaFuria

NocnaFuria User

im więcej głosów tym lepiej ;)

a poza tym mam do tego prawo, żeby pisać co myśle o danym pomyśle, i będę to w pełni wykorzystywał, bo mnie wkurzył pewien mod :)

Post usunęłam. Już zagłosowałeś, więc nie widzę sensu, by w każdym poście pisać "jestem za". Proszę przestrzegać Regulaminu.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 grudnia 2014
  11. Masz, ale pomyśl o innych. Kończymy kłótnię, bo tu mamy pisać o DO.

12. kris0211.

kris0211. User

Coś temat umiera. Ja tam nie wiem, czy bardziej czekam na klienta, czy poprawę błędów :p

13. NocnaFuria

NocnaFuria User

Nigdy błędów nie poprawią, bo zacną się nowe ;)

Taka uroda naszej kochanej gry :D

14. RONDO13

RONDO13 User

Tego i tego nie będzie. :p:cool:

15. -gracz115-

-gracz115- User

Jestem jak najbardziej za :) tylko, żeby pozostała również możliwość z komputera (bo ściąganie gry na kompa a kafejce internetowej jak się np. czeka na autobus byłoby mało wygodne ;))

NocnaFuria lubi to.
  16. Całkiem ciekawy pomysł :)

NocnaFuria lubi to.
  17. Zostało napisane przy zakładaniu tematu , że "nie jest to obowiązkowe" wiec jezeli nie chcesz klienta, graj jak grałeś zwykle, a jeżeli chcesz grać z zainstalowaną grą na komputerze, to będzie klient jako dodatkowa opcja :)

-gracz115- i NocnaFuria lubią to.
  18. XHudsoNX

XHudsoNX User

Podoba mi się ten pomysł :p

19. Czempion

Czempion User

Ten temat jest już chyba wystarczająco długo aktywny, by ktokolwiek z BP mógł zwrócić uwagę i wydać opinię :)

20. Ponad 2,400 wyświetleń :) Co jak co ale to dośc dużo :D