Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. zwrócił uwage zwrócił w ogłoszeniach było ze wprowadzą:eek:

2. A gdzie się pojawiła taka wiadomość? Podeślesz linka?

3. kris0211.

kris0211. User

Też tego nie widziałem. Jedyne co to o przenoszeniu Skylabu do klienta gry, ale nie chodzi tu o klienta do pobrania, tylko tego, co jest obecnie.

4. Jestem na NIE. Ludzie pograjcie w Drakensang Online i zobaczcie jakie BP robi klienty, aktualizacja gry = pobranie całej gry na nowo.

5. Po 1. Nie musi tak być, to jest Darkorbit, mogą Po drugie wolisz grać cały czas w lagach jak jest 10 osob obok siebie i nic sie nie da grać itd, nie mówiąc o wspólnych cubikach i hitacku, i wolisz grać w takich sytuacjach niż pobranie raz na miesiąc 1 GB danych? Nieźle. Poza tym jesteś na nie bo musiałbyś pobierać przy każdej aktualizacji grę na nowo, ale czy ktoś Ci każe pobierać klienta?? To jest dodatkowa opcja, nie podoba się, graj na lagach przez przeglądarkę.

kris0211. lubi to.
  6. Inne gry BP mają lagi i bugi, ale nie musi być tak z Darkorbit... Co z tego, że to jest DO ? DSO jest bardziej popularny, ma więcej graczy i chyba tylko dlatego ma klienta. Po co grasz w grę jak Ci laguje ? Nie rozumiem masz te 30FPS i co ? Obok leci gracz z 60FPS (a może nawet i więcej) i znacznie łatwiej mu mieszać, zaznaczać itp. bo widzi, że pocisk, który został wystrzelony wystrzelony szybciej, statki mniej skaczą itd.

Mhm... tak, ale jak zauważycie różnice między przeglądarką, a klientem, które będą minimalne to ciągle będzie wam się chciało pobierać to na nowo.

Nie miałeś styczności z klientami BP i takie sobie gdybanie, że będzie lepiej, a jak będzie tak samo to co ? Nie wykluczysz tego.

7. Nie przekonamy sie dopuki nie zobaczymy a poza tym klient obniża lagi z tego powodu iż wszystkie pliki są pobrane na komputerze w folderach i nie obciążasz flasha oraz w kliencie wykorzystujesz cały potencjał komputera , a nie jak w przeglądarce jedyne 300 MB RAMu, no prosze Cie ... więc wcale nie będzie "minimalnej" poprawy, a jeżeli już tak bardzo podkreślasz to pobieranie na nowo z 5 razy, to proszę Cię włącz przeglądarkę i wpisz Darkorbit jak nie chcesz pobierać ...

8. Nie rozumiesz, że przeceniasz BP w wypadku robienia klienta ? Tak tłumacz mi dalej, bo nie wiem co klient. Poczekajmy, przybędzie Ci może te 5 FPS i każdy będzie zadowolony.

9. Nie , to ty nie rozumiesz , że opcja grania przez przegladarke ciagle by pozostala?

10. piwoland12

piwoland12 User

Ja jestem informatykiem z zawodu i powiem wam jedno nie trzeba pisać gry na nowo można ja tak przerobić zęby ja pobierać i odpalać przez przeglądarkę istnieje kilka takich gier i to naprawdę daje dobry efekt wzrost płynności gry i szybkość nowych aktualizacji jest porażająca w przeciwieństwie do dark orbit tylko trzeba zrozumieć że to się wiąże z kosztami i sporą ilością cennego czasu.

kris0211. lubi to.
  11. jestem na nie poniewaz z pojawieniem sie klienta do pobrania pojawiloby sie duzo programow offline do namierzania z polowy mapy. wiec wnisek jest taki gracze mieliby plynnniejsza gre ale wsrod graczy na automatach. takzec lepiej miec lekkie lagi i grac bez uzytkownikow z automatami niz z nimi

12. Tak, tak tak. 3x na Tak; ale najpierw ktoś z łaski swojej by musiał wszystko spisać, możliwe że mają za mało pieniędzy na takie coś [ironia], wysyłają SPAM ankiety i ciągle się pytają w jakim stopniu ufasz administracji iż zmieni co kolwiek w grze, zawsze zaznaczam 2 pkt od lewej ^^.

13. Lekkie lagi? Dziękuję za poprawienie humoru ^^ jeżeli dla Ciebie 6FPS na nowym komputerze to lekkie lagi boję się pomyśleć jak u Ciebie bugi wyglądają czy inne problemy :p

kris0211. lubi to.
  14. mic75x

mic75x User

Skoro chciało im się zmieniać LoWa (żeby wkurzać graczy), wprowadzać coraz to "lepsze" funkcje (też żeby wkurzać graczy), to mogą ruszyć *cztery litery*(nie cenzurować, poprawna medycznie nazwa!) i napisać tego <mojawłasnacenzura> klienta.

†Rafcio†™ lubi to.
  15. NocnaFuria

NocnaFuria User

No to może jak 96% ludzi jest na tak to ADM sie wypowie? :)

16. By się zagubili w tym : ) teraz lagi są to co oni by wymyslili zeby nie bylo ? Marny pomysl nie do tej gry =]

17. NocnaFuria

NocnaFuria User

A żeś po bandzie pojechał :D

Do tej gry to jest najlepszy pomysł jaki teraz mógłby pomóc

18. Oni teraz sobie z lagami poradzić to jak ci czlowieku wymyslą takiego klienta zeby nie bylo ? zmiana serwerow by sie przydala a nie jakies durne klienty wymyslacie ;)

19. Ogolnie ja lagów wcale nie mam polecam zmiane Komp lub neta. I Lagow tez nie bedziecie miec wcale :)

20. Ile Ci zapłacili żebyś to napisał ?