Darkorbit - Klient Download

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika °►KΘBЯA•ƒŧ•ЯAFCÍΘ◄°, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zgadasz się?

1. Tak

269 głos(ów)
    95,4%
  2. Nie

13 głos(ów)
    4,6%
  1. Czempion

Czempion User

A za moich czasów mówili, że nigdy nie wprowadzą darmowych napraw, bo za dużo kasy z tego mają :)

2. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Trzeba czyms zamydlic oczy graczom ;)

3. czesio1590

czesio1590 User

wiesz co kiedyś 500 uridium było duża ilością uridium, kiedyś potrzeba było mniej kasy żeby zrobić fullke, a teraz trzeba paręmilionów na full elite, na PP, Peta, wrota klucze, 2 nowe drony, skylap, ulepszenia, kiedyśtego nie było wszystkiego i powiem ci że w tym momencie 500 uri to naprawde jest śmieszna kwota, zwłaszcza że są kupony naprawcze więc naprawa byłaby za darmo, w zasadzie teraz jest tyle możliwości wydawania urki e nie wiadomo w co wydawać

4. To jak z tym pomysłem? Przechodzi czy nie? Bo ja się już po raz X nie będę wyrażał.:mad: Ale oczywiście na tak :);):p:D

5. czesio1590

czesio1590 User

Według mnie źle się pytasz, na tym forum z tego co wiem wypowiadają się osoby (mówię tu o modach adminach, obsłudze gry ) które nie pracują dla BP aczkolwiek świadczą na rzecz firmy pewne usługi, może za dramo może coś za to mają nie wnikam nie jest to kwestia tej rozmowy, chce ci tylko uświadomić że ekipa polskiego forum znając życie nie ma możliwości podejmowania decyzji które wpływają na grę, dla ciebie i tobie podobnym pytanie powinno brzmieć: Czy przekażecie nasze pomysły developerom?? I czy postaracie się o jakąś odpowiedź i przekażecie ją nam graczom?

6. Każdy pomysł ma rzecz jasna jakieś szansę na wprowadzenie do gry, ale w innej postaci. BP patrzy na pomysły pod kątem takim, by pasowało w dany ''klimat''. Czyli jak, np. tworzymy temat o designach na drony, to uwzględnia ogólnie, że trzeba stworzyć taki dres i coś w tym względzie dodać/ująć. Ekipa taka jak m.in zwykli moderatorzy nie wyślą takiego pomysłu w odpowiednie miejsce, ale za prośbą, czy to CM, TL i BA, możemy powiadomić odpowiednie osoby, o takim jak i innych sugestiach do gry.
    Z odpowiedzią to już nie wiem - raczej jak coś jest ''tajne'' to tak zostanie. Rzeczy jakie mają zostać dodane znają jedynie Ci, co się tym zajmują, dlatego wyłącznie tylko z ich strony może taka informacja paść.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. czesio1590

czesio1590 User

a więc dalej uważam że kolega wyżej źle zadał pytanie, także więcc piszesz mi o tym o czym doskonale sobie zdajęsprawę, więc pytam czy przynajmniej przekażecie ten pomysł do osób które podejmują decyzję?

8. Jako, że zajmuje się pilnowaniem forum to również mogę podesłać / popytać się na temat kilku pomysłów z forum i przekazać je odpowiednim osobom. Nic więcej ze swojego ''miejsca'' nie mogę zrobić poza tą czynnością ;). A czy temat będzie brany pod uwagę - już nie zależy od ekipy, lecz od twórców:rolleyes:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. czesio1590

czesio1590 User

Wiem że twórcy nie muszągo braćpod uwagę, mam więc rozumieć że przekażesz temacik do osób decyzyjnych?? a moze gracze mogąsami przesyłóać takie zgłoszenia??

10. Przekazać, przekażą ale wątpię by zrealizowali go najbliższym czasie, to wymaga przygotowań i zapewne trochę to potrwa.
    Pozdrawiam
    Ja

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Szczególnie, że jest to gra przeglądarkowa i wątpię, że kiedykolwiek będzie do pobrania :oops: A szczerze mówiąc sam byłbym za taką opcją :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. czesio1590

czesio1590 User

czekaj, gdzie ty masz czepianie?? zwracam uwagę że admini nie są od podejmowania decyzjidotyczących ry,

Przypominam Ci, że byłeś proszony przez SMOD'a o zmianę sygnatury.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

13. Wyszedłeś jakoś z tego, że zabrakło mi słów :oops:. BP wprowadza po części pomysły, lecz nieco zmodyfikowane. A czy klient powstanie to nie zależy tylko od Was (graczy, którzy to komentują i się podpisują lub nie zgadzają), lecz także od strony serwerów, firmy, stanu technicznego, itp.

Niektóre pomysły mogę z miłą chęcią przysłać (jak przyjdzie na to odpowiedni czas i pora), lecz zanim cokolwiek zrobię, to i tak muszę poczekać na to, czy odpowiedź taka już ze strony firmy nie padła ;).

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

14. czesio1590

czesio1590 User

Witam
    Nie dostałem żadnego prywatnego powiadomienia od smoda o tym że mam cokolwiek zmieniać, nie dostałem żadnego priva, powiadomienia, wiadomosci, wiec nie wiem o co ci chodzi a nawet nie wiem co to jest sygnaturka, działanie administracji na tym forum jest wyraźnie nie jasne, i ewidentnie nastawione na to żeby ukarać gracza, być może smod dodał mi jakąś notkę tak jak ty tutaj, ale zauważ że nie mam obowiązku czytać tematów i postów które pisałem wcześniej, zwłaszzca że nei dostałem żadnych innych sygnałów

15. Witam,
    z mojej strony jako zwykłego Moderatora mogę dopowiedzieć, że zdanie Super Moderatora Myśliciela jest jak najbardziej na miejscu, gdyż twoja sygnaturka (napis na samym dole) jest napisana w taki sposób jakby ekipa zajmująca się forum jak i grą (także i czatem, i w supporcie) mogła pozwalać sobie na taką interpretacje regulaminu, że zwykły gracz, by dostawał za nic bany i ostrzeżenia.

Na forum nie mamy obowiązku pisać wiadomości do użytkowników. Jak pewnie zauważyłeś wiadomość ta jest niedostępna dla całej społeczności tutejszej, dlatego staramy się jej nie używać, a brak powiadomienia nie jest z naszej winy, bo poza edycją postu i otrzymanego ostrzeżenia nic nie możemy zrobić.

Ps. Koniec spamu. Wszystko zostało wyjaśnione. I dla dobra twojego bym usunął te ''wymyślną'' opinie na temat naszej pracy :oops:

Pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu,
    MOD_SZYBKACOBRA

Nugattu_08 lubi to.