Darkorbit na androidzie. Jak grać i zarabiać?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ~~Angello~~~, 10 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie grania i zarabiania w DO na androidzie (tablet, telefon).
    Czy ktoś grał/gra i może podpowiedzieć jak szybko zarabiać i co bić, żeby zarobić? Za pomoc i pozytywne komentarze będę wdzięczny

2. Marcin

Marcin User

Nic nie zastąpi Ci myszki i klawiatury, jeżeli chodzi o skylab to polecam Ci puffin free :) przeglądarka za której pomocą sprzedaż surki oraz wyślesz surowce...

3. Na Photonie gra się dobrze, tylko nie wiem właśnie jak zarabiać szybko, skylab i dk łatwo, ale powoli, a coś co mało hp zjada i dużo uri i kasy daje??

4. Bartello98

Bartello98 User

ja gram na puffin browser bije dk, robię misję codzienne i wysyłam surowce ze skylabu.

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.