Darkorbit na linuxie Ubuntu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †Rafcio†™, 6 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siemka chciałem dzisiaj odpalić darkorbit na linuxie ubuntu 14.04 LTS i... nie działa. Menu gry itd. wszystko mam ale mapę chce odpalić i nie idzie. Klikam start z menu i otwiera mi się nowe okno, i jest cała czarna pustka, nic sie nie laduje nic sie nie otwiera, nie moge odpalic mapki :( A Slyszalem ze działa darkorbit na linuxie . Zainstalowałem jave itd i nic. Pomocy :p

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Java do niczego nie jest tu potrzebna a flash... ale... na linuxie masz 2 wyjścia:

1: grać na starym flashu 11.2 o ile jeszcze da się na nim gre odpalić
    :cool:
    2: grać na wbudowanych flashu w chromowate przegladarki i mieć mase problemów z działaniem
    :cool:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Dzięki za odpowiedź, mam flasha 11.2 pod Firefoxa i nic. a "Chromowate" przeglądarki mają zablokowane funkcje flasha. No cóż pozostaje porzucić linuxa na moim sprzęcie i sprawdzić na innym :p

4. War!

War! User

grałem w do na linuxie który również na debianie bazowal tak jak ubuntu i właśnie na chrome, bo firefox nie działał. Chrome ma swojego flasha

5. Ceberiusz

Ceberiusz User

Ja mam 15.10 ubuntu pobrałem Chromium Web i mogłem zacząć grać a przyznam się bez bicia miałem ten sam problem co ty,tylko nie wiem jak ustawić w kubuntu wiadomości by były widoczne dla osób co posiadają gg w window... i nie wiem jak ustawić vpn .....:)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.