Darkorbit wersja płatna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 24 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam tak sobie pomyślałem, jakby DO było takie jak np. inne gry, a mianowicie:
    - podstawowa wersja gry koszt np. 30zł
    - wersja premium koszt 60zł
    DO w wyglądzie takie samo jak jest, może z opcją starych grafik. Nagrody za alieny 10 krotnie większe (graczom nie chce się grać 2 lata tylko po to żeby pożyć na mapkach parenaście minut więcej)tylko w uridium (np. za kryche 1128 uri)
    - jeden globalny serwer
    - do starej fulki dochodzi się normalnie
    - 9 i 10 dron za osiągnięcia czy misje np. ubić 3000 goliathów
    - bez lf4
    To tylko taka sugestia i myślę tylko jakby wyglądało takie coś, nie myślę nawet o wprowadzeniu tego przez BP. Co o tym sądzicie?

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

Ale tak jakby wyzerować obecne DO, czy po prostu dodać płatny serwer? Chociaż tak czy siak mi się ten pomysł raczej nie widzi. Dlaczego? Bo jeżeli miało by to być całe DO (czyli usunięcie obecnego) to np. mi nie chciało by się odrabiać wszystkiego. A gdyby był osobny, płatny serwer to wszysyc gracze, którzy wydają $ na DO uciekli by tam, a zwykłe sewery z graczami takimi jak ja stałyby puste

kris0211. lubi to.
  3. stworca

stworca User

nie - na razie dobrze jest jak jest - teraz nie ranga się liczy a wyposażenie i jeszcze do przyszłego roku bym to zostawił w spokoju

4. Jak wyjdzie 3D, to jestem na tak :)
    Póki co nie wiem, czy ta gra jest warta wydawania jakichkolwiek pieniędzy.

5. kris0211.

kris0211. User

Nie kumam tego. Jestem neutralny.

PS Czemu cały czas nowi mają mieć lepiej? :p

.PAWEŁ10. lubi to.
  6. -gustaf-

-gustaf- User

Beznadziejna mysl.Powiedz co moze myslec gracz ktory nie wydawal pieniedzy ( moze ma powazniejsze wydatki niz na gre ) a dorobill sie porzadnego konta poswiecajac jedynie duzo czasu ?

7. Hmm. darkorbit to gra przeglądarkowa więc jak sama nazwa wskazuje gra się w nią na przeglądarce.
    Sam pomysł wprowadzenia klienta (darmowego) do ściągnięcia popieram.
    A co do twojego pomysłu to szczerze przyznam, że gdyby była gra na jakąś konsole o tematyce jak w darkorbit ale przerobiona i dostosowana do grania w nią na konsoli to był by całkiem ciekawy pomysł. Ale musiała by to być całkiem niezależna od obecnego DO gra. Czy BP by poszalał do tego stopnia, nie wiem. Była by to ogromna inwestycja :)

8. Czempion

Czempion User

Gdyby można jakoś przenieść konta z przeglądarkowej do tej płatnej gry, jestem za.

9. Wielkie NIE. DO ma stanowić wyzwanie a nie grę na której za parę godzin masz pokaźne EQ

10. Dobra, temat można zamknąć

11. Jak również tutaj zamykam:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.