Darmowa energia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Vito34, 27 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vito34

Vito34 User

mam pytanko poco jest ta darmowa energia i skracanie czasu w skylabie skoro ilekroć chcę z tego skorzystać wyskakuje takie info"Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później. " może mi to wyjaśnić jakaś kompetentna osoba bo odpowiedzi w stylu masz pecha albo takie tam nie interesują mnie

2. Adzeus

Adzeus User

Otóż wyjaśnię Ci tą magię. Bp ma podpisaną taką umowę, że w zamian za to że ktoś zareklamuje swój produkt czy też usługi na ich stronie to oni otrzymają pewną sumę za każde wyświetlenie. Ty oglądasz reklamę i cieszysz się z 1 energii o ile nie masz programów blokujących reklamy. A Bp się cieszy bo ma zarobek :D. Natomiast przychodzi nieraz taki czas że umowa kończy się po pewnym okresie a co za tym idzie miejsce na reklamy jest znowu puste. I żebyś mógł znowu reklamę obejrzeć Bp musi podpisać kolejną umowę i tak w kółko :D Czasem tak jest że trafisz wtedy kiedy umowa wygasła więc nie masz co obejrzeć :)
    Pozdrawiam :)

3. Vito34

Vito34 User

znam zasady marketingu ale dziwi mnie to że ja niestety jeszcze ani razu nie mogłem z tego skorzystać i nie mam żadnego programu blokującego dlatego się dziwie

4. Adzeus

Adzeus User

Prawdopodobnie bp dało taką stawkę że nikomu się nie opłaca tu reklamować xD

5. Vito34

Vito34 User

ok niebyło pytania można zamknąć

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.