Opinie Demaner, skrzynie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ◦○_ZIGI_EX_™○◦[GIT™], 19 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. A dlaczego skrzynie z demanerów znikają tak jak zwykle cargo, które stoi dłużej? przecież nie da się ich podnieść ponieważ gracze na nich stoja mimo tego że są przydzielone indywidualnie do graczy!

2. szambooooo

szambooooo User

bo to jest BP:rolleyes:gracz ma sie cieszyc z patrzenia na skrzynke,ktora znika po 5 sekundach,a nie z dropu;)

PAT001 lubi to.
  3. Makabra,4-5 demanerow i żadnej skrzynki, idę na spacer!

4. ismiech

ismiech User

A już urkę / pd przypisuje za molestowanie demanera? Bo u mnie ani skrzynki, ani urki, ani pd, ani poważki tylko rb-214 leci na darmo...

5. a przypisuje w zależnośći od szkod, mi dawało od 150- do około 800

6. z tymi skrzyniami to jest loteria jakas,czasem zbiore skrzynie a czasem znika i po ptokach:confused: raz trafilem na skrzynke ktora czekala na mnie dobre 5 minut:eek: :D

7. ismiech

ismiech User

biłem od początku, weszła misja na 1mln obrażeń demanera a jakoś nie dopisało nic :(

8. kurka

kurka User

jakby nie mogli z automatu na konto nagrody dać:confused: wymyslają jakies szkrzynki:eek:

Andromeda5 i Punisher4ce lubią to.
  9. termi330

termi330 User

no dokładnie, jak mamy zebrać skrzynki ktorej w ogole nie widac? przeciez jak ta skrzynia stoi 5-10sec gdy graczy jest 30-40 to jak to podniesc ?? nie da sie ja w ogole nie widzialem skrzynki a co dopiero ja podniesc hoho, to niezle te skrzynki. Zeby to byla chociaz taka skrzynia jak skrzynka cargo zeby pet mogl pozbierac ale nie.. oczywiscie.

10. ViperΔ

ViperΔ User

No to jest śmieszne jakieś bije demka, pada i wszyscy stoją na tych skrzynkach i znajdą się ... co spamują minami i padam kilka razy a jak dobiłem sie to mojej skrzynki to wyskakuje komunikat ''Skrzynka jest właśnie zbierana.'' -,- Czyli co ktoś mi ją za... ukradł czy zniknęła?
    BP lepiej żebyście coś zrobili bo nie muszę kupować urki i premki a bez pieniążków to zawsze coś robicie

11. Ulumulu

Ulumulu User

Ahh zwykły demaner

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2017
  12. Cooper364

Cooper364 User

Ktos wie gdzie znajde te Demanery, bo czat ogólny skupia sie tylko na wyzywaniu

13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Demanery pojawiają się na mapach x-4 ;) Najlepiej czekać na komunikat, w którym zostanie informacja na której mapie aktualnie pojawił się Demaner. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

jak podniesc taka skrzynie?

15. event bardzo ciekawy 3 demanery 11 skrzynek podniesione :) a by bylo 13 gdybym jakims cudem nie zostal zniszczony 2 razy na stabilce :eek::eek::eek::eek:

16. SuSzAk

SuSzAk User

Jakim cudem? Skrzynki wyskakują tylko tym którzy biją więc 1 na gracza za demanera.
    Jak ty zebrałeś 11skrzyń z 3 demanerów nie wiem

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja widze skrzynie i napis skrzynia jest wlasnie zbierana o co kaman?

18. kurka

kurka User

to znaczy ze cie wyruchali bez mydła

Andromeda5 lubi to.
  19. Alfa.Star

Alfa.Star User

to czemu ta skrzynka sie swoeci ile dni tak bedzie na mapie sie swiecic?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.