Pomoc techniczna DEMANER

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♦«uйshakable™»♦, 6 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam serdecznie
    chciałbym zgłosić uwagę iż na evencie demaner lataja tylko programisci dosyc ze bija po 800k 1vs1 to jeszcze bija i zaznaczaja na odlegosc i cz BP cos zamierza z tym zrobic? z tego co wiem na tych graczy z PL2 i PL1 poszlo okolo 300 ticketow a BP dalej ma to gdzies i czy wogole cos z tym eventem zrobia?
    ja bym pomyslal o strefie ochronnej wkolo demanera bo nie idzie nic robic przy demanerze bo ci programisci nie daja bic nikomu

2. cross68

cross68 User

co zrobią ? nic nie zrobią a tickety juz pewnie dawno pokasowali:) po prostu odpuścić sobie demanery i niech chłopcy z piaskownicy sami sie bawią

3. 0 skila same programy:D no poprostu robio co chco koty demony Same kosmici ludzie latajo grupo a te programy to SEPROM PODDWUJNE BOSTERY PROFIL PILOTA POD PVP AMMO RSB EMP STABILKI STANSFERY UMNIEJETNOSCI BICIA I UMNIEJOETNOCI DOBRZE WYKORZYSTYWAC FORMACJIE i jeszcze latajo grupo co daje im duze dmg itp SZYBKIE KONFY FULL BICIE I TE CMY TO ZABUJSTWO WIEC 3 GRACZY POTRAFI ZAMNIESZAC HITA PONAD 500K I TO Z CMY WIEC ODRAZU PADASZ POZDRO"d

!_T_R_U_! lubi to.
  4. ta odrazu padasz 1vs1 3.5mln hita ze cmy dostac od 1 gracze brawo ty
    po 2 mam takie same konto jak ci programisci i 1vs1 bez eventu kazdy pekal co chwile nawet 2 jak mnie bilo to obaj pekali a przy demanerze co? 1 vs 1 nie idzie bo cie namierzy z konca mapy i cie bije
    latajac na bezoslonowce na cmie i dostac po 1 mieszance od 8 graczy z full kontami i nie pasc? smieszna ta gra

5. Dokładnie mają wszystko gdzieś poza zdzieraniem kasy z ludzi, a każdego dopominającego się o pytania, bugi, boty szczują banami z pełną premedytacją. Bugpoint ta nazwa z niczego się nie wzięła.

6. -gustaf-

-gustaf- User

Z tego co czytam i opinii z poprzednich eventow ( takze hitac ) to powinien on podzielic los scoremageddona , ot co.

7. najlepiej niech nie daja wcale eventow i tyle albo niech usuna programistow czyli praktycznie cale TOP 100/200 z kazdego serwera pokolei

8. Przydałoby się zerknąć od czasu do czasu do słownika....masakra, co niektórzy "robio".....a "robio co chco"...do wakacji jeszcze trochę czasu - uczyć się a nie grać :D

9. zgadzam sie :D Pl2 775 PA F1i PL1 C* do szkoly sie uczyc dzieci wymowka przed rodzicami zeby do szkoly nei isc ``mamo brzuch mnie boli``

10. !_T_R_U_!

!_T_R_U_! User

wywalczone to bijemy lel

11. ViperΔ

ViperΔ User

Ale trudno wysłać jakiegoś admina na niewidce i sprawdzić nie?

-SPONTAN21- lubi to.
  12. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Jeśli masz podejrzenia co do jakiegoś gracza skontaktuj się z pomocą techniczną i wklej profil pilota takiego gracza, oraz opisz co się stało.
    Skoro Tickety poszły to konta zostaną sprawdzone.
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

13. A co, admin ma na statku wariograf ?

MOD_TORO lubi to.
  14. Ankalagon

Ankalagon User

Jak nie ma to niech zmontuje w montowni lub kupi w sklepie ::) Wcześniej tylko niech pozbiera odpowiednie surowce. A może jak by podleciał do Demanera to w paczce dostałby prezent w postaci nie jednego ale kilku wariografów :)

D.A.R.E.K lubi to.

15. A może by tak lepiej fortepian ? - Muzyka łagodzi obyczaje podobno. :)

16. wysylajac linki do profilow graczy ktoryz lataja na programach BP odpisuje ze nie wchodza w nieznane linki
    moje zdanie na ten temat jest takie ze dostali lapowke i maja gdzies to co robia ci gracze

17. cross68

cross68 User

przeciez to nic nie da to pisanie i słanie linkow groch o sciane pelna ignorancja na jakiekolwiek pisanie czy to odnośnie pseudo graczy czy błedów w grze:mad:

18. Ankalagon

Ankalagon User

Zapewne fortepian byłby znacznie lepszym rozwiązaniem niż muzyka serwowana obecnie w DO. No ale są gusta i guściki.

19. ViperΔ

ViperΔ User

W linki profilów graczy wchodzą

20. Właśnie dostałem na skrzynkę ankietkę czemu przestałem grać i tyle było ciekawych opcji do opisania pracy/efektach i skutkach, a najlepszą opcją było dopisane czy przez to, że do to gra pay to win przestałeś grać :D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.