Pomoc techniczna DEMANER

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♦«uйshakable™»♦, 6 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gigamen

gigamen User

Serio była opcja, że przez P2W czy ty tak napisałeś?:eek:

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2018
  2. Tak była taka opcja:D

3. gigamen

gigamen User

O kurde:eek::eek::eek:

W sumie jak były ankiety to zawsze im pisałem, że P2W. Kilkadziesiąt osób tak napisało to może zrozumieli:rolleyes:

4. Dokładne zdanie cytuje"Płacący gracze odnoszą niesprawiedliwe korzyści w porównaniu z niepłacącymi („pay to win“/„zapłacisz, to wygrasz“). "

5. nie wchodza wyslij i zobaczysz co ci odpisza dostali w lape i maja reszte gleboko i szeroko

6. =Aspazja=

=Aspazja= User

Gram od 2009 roku,wydałam na D.O w sumie około 10 k PLN ,ale nie zgodzę się z tezą,że dzięki temu mam jakiekolwiek fory w grze,poza technicznymi udogodnieniami typu; automatyczne uszlachetnianie surowców,powiększenie ładowni czy darmowa naprawa PETa.
    Wygrywa w walkach ten,kto jest lepszy,bardziej doświadczony,a nie ten,kto więcej pieniążków pakuje w grę - uwierz,że za żadne pieniądze nie kupisz umiejętności.Wyposażenie może zdobyć każdy,nawet nie wpłacając złamanego grosza,ale nawet najlepsze wyposażenie nie gwarantuje wygranych walk PvP.

glosiv lubi to.
  7. Pakując 10k pln jesteś w stanie zrobić konto w tydzień/dwa może trzy i nabywać swoje umiejętności z jakąś tam dozą przyjemności.
    Nie pakując 10k pln konto robisz latami bo nikomu normalnemu nie starczy cierpliwości na babranie się w tym wszystkim tyle czasu ciągiem. Granie bez full eq na gracza z sfe jeśli chodzi o umiejętności sprowadza się do umiejętnego użycia wszystkich środków albo zwykłego padnięcia żeby nie marnować empa podczas ucieczki. Więc po zrelatywizowaniu całej sprawy trochę smuteczek.

=Aspazja= lubi to.
  8. Mam tego świadomość, że wydana kasa jest tylko dodatkiem do skilla(zamieściłem cytat z ankiety tworzonej przez BP) Tylko ta gra poszła w tak skrajnym kierunku pieniędzy, że to aż bierze obrzydzenie. Jak zaczynałaś w 2009 roku to pewnie pamiętasz o ludziach takich co osiągnęli wtedy pełny potencjał w grze bez wydania takich sum lub wcale dzięki czemuś co istniało i wyrównywało szanse aukcjom bo teraz one wgl do niczego się nie przydają od poziomu osiągnięcia starej fe.

9. Rafaus

Rafaus User

najlepiej jak sie grac nie umie to chore bajki powymyslac XD 3,5 mln od jednej osoby? Dam ci rade zainwestuj w komputer bo pewnie masz takie lagi ze nie wiesz co na grze sie dzieje i placzesz ze schodzisz na hita xD

10. jazon161

jazon161 User

wiesz co piszesz to realna prawda a nie wymyslone

11. Mi to się wydaje że niektórzy to przesadzają :D Sam nie raz słyszę i widzę na czacie że na mnie ludzie piszą że mam programy bo szybko namierzam statki :eek: to im piszę że jak niby tak jest to niech sobie moje filmiki w 0.25 na YT puszczą :D Co do bicia z daleka wystarczy mieć monitor 2K lub 4K i można już dużo wcześniej zaznaczyć niż typowy gracz grający na monitorze FullHD i zacząć atak który nie zadaje hitów tylko może być animacja lecących laserów i napis "uciekasz przed atakiem" jeżeli to jeszcze jest napisane. Co do dużych hitów to tak jak niektórzy piszą grupa 8 osób bustery, seprom i można mieszać takie hity a tym bardziej przy demku gdzie są duże lagi i hity się łatwo sumują :p

MOD_TORO lubi to.
  12. a bij kilku gracyz jednoczesnie i to po minimum 700k w kazdego osobiscie dostawalem hity 3.5mln od 1 gracza 2 hity i bumm

13. Chyba nawet nie ma takich programów żeby bić kilku graczy na raz a jak już by były to szybko by to wykryli :D

14. wlasnie ze sa xD zapraszam PL 2 775 F1 PA
    praktycznie z F1 to uzywaja *coś*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 kwietnia 2018
  15. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

2.13. Dane osobowe/kontaktowe
    Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

Kara:
    31- 51 pkt

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

16. PA to cienkie słomki jak pionki zwane drewna xd

17. Następny temat gdzie ludzie płaczą o tego demanera. Gracz ktory ma full konto potrafi statek z full irkami zdjac uzywajac tylko 2 x zamieszania x4 rsb. Podsumujmy fakty, opłacalne jest bicie go gdy się jest w grupie 10 graczy którzy zadali najwięcej obrażeń, stara full elitą masz nijakie szanse. Hity po 800 tys, również takie dostawałem podczas zlagowania gry, nie oszukujmy się wiekszość ludzi ma 10 fps pod demanerem. Prawda jest taka że wystarczy 3 graczy z kontami na full aby taki cios zadać bez większego problemu. To że jakaś firma go trzyma i klan to już nie wina darkorbit tylko graczy ktorzy nie potrafia sie zebrac w 30 na tsie i leciec go odbic zamiast tego podlatuja pekaja 1 vs 10 i placz bo nie mozna bic demanera.
    "Programy wspomagające" były kiedyś teraz ciężej spotkać kogoś kto jeszcze to używa i nie dostał bana, prędzej zobaczycie bigboya bijącego devka

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2018
  18. zzz111

zzz111 User

A kto założył 775? :) , z tego co wiem to jeden z adminów :). I prawdą jest że 775 i F1 latają na prog. mam już parę filmików zobaczy co BP z nimi zrobi :)

19. cross68

cross68 User

co zrobi nic nie zrobi wsadzi do kosza i tyle chopie za ciency w uszach jesteśmy zeby cos zrobic z tym zaciskamy zeby i do przodu kryski bic :):mad::p

20. Pako

Pako User

A to nie jest czasem tak, że nawet jak bije cie 23245 graczy na raz to i tak jest limit z hita 2mln z kawałkiem?

Beeee dzieciaki z c* wywalczyly sobie demanera, jest ich 2 razy wiecej, sa zgrani, ale wygrywaja tylko dlatego bo maja czity beeeee

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.