design do aegisa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 20Aniel00, 23 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20Aniel00

20Aniel00 User

Cześć czy warto kupić design do aegisa za 90 tyś urki ? i czy może wylecieć z kluczy ? bo mam aż 32 moje wypo : 2 lf4 , 35 lf3 , 22 bo2 , 20pp , diminisher , sam aegis , pet 12 lvl mechanizmy wszystkie 3 lvl handlowy lokalizator zbieracz zbieracz surowców i naprawczy 1

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Powiem szczerze, że jest to mała cena za ten dres :) Chociaż i tak uridium lepiej zainwestować w ulepszenia czy profil pilota a dres można kupić za kredyty na aukcji :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

20Aniel00 lubi to.
  3. ja swoj dres do agi to wylicytowalem. warto czy niewarto to musisz sam zdecydowac. szanse ze dropniesz ze skrzyneczki istnije pod warunkiem ze jes to niebieska lub czrwona skrzynka

20Aniel00 lubi to.
  4. 20Aniel00

20Aniel00 User

aha niebieska albo czerwona to lipa bo nie będę ich otwierać a cena mała dlatego kupie ten dres :) dzięki a temat można zamknąć jutro :)

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

W takim razie zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.