Design do Peta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Damian[PL], 11 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Damian[PL]

Damian[PL] User

Witam, 2tygodnie temu wróciłem do gry po 3 ponad latach moja wiedza zakończyła się na lf4... Mniejsza z tym, gdzie i jak zdobyć design do Peta pchełki, wyczytalem że z jakiejś tam misji ale nie mogę jej znaleźć. Zna ktoś nazwę misji i jakieś wymagania co do lvl etc. Lub informacje na temat zdobycia innych designów
    Mam SFE i muszę nadrobić

2. -gustaf-

-gustaf- User

Design raczej nic nie pomoze w nadrabianiu zalegosci po takiej przerwie ( o ile masz na mysli rozwoj konta ) :)

3. Damian[PL]

Damian[PL] User

Posiadam full lf4 ulepszone , Oslonki bo2 ulepszone również, drony ulepszone na fula (brakuje mi jedynie Zeusa) full havo, do full herculesów brakuje ale to już nie długo i 35pp więc daje sobie radę. Z "nadrabiania" brakuje mi jeszcze tego nowego statku co ma kosmicznego speeda ale już nie długo bo 3/4 urki na niego na zbierane. Nie wiem w co powinienem jeszcze inwestować bo taka konfa mi wystarcza...
    Edit: Wracając to co z tym designem do Peta?

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Wspomniany przez Ciebie design do peta uzyskać można było we wrotach "Mroźna Fala"
    Więcej informacji -->TUTAJ<--
    Pozdrawiam
    MOD_M4

5. Adalon

Adalon User

Jak już będziesz miał Zeusa i full herk to z nadrabiania brakuje Ci jeszcze Spartanów, o nowych laserach i nowych statkach nie wspominając.
    Co do designów do PETów to obecnie najszybciej wyciągniesz jakieś z czerwonych i niebieskich skrzyń do których klucze można złożyć w montowni (z obsydianowych wylatują designy do statków a z apokalipsy do dronów), niestety FAQ na temat zawartości tych skrzyń na naszym rodzimym forum jest mocno nieaktualne.
    Jednak na Twoim miejscu nie wydawałbym kryształków rozdzielenia na klucze tylko zbierał na spartany.

6. Turok112

Turok112 User

To ile kryształów na spartana?

7. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

225 szt. do jednego i dodatki - info w montowni masz

8. Jeżeli ma projekt z Kronosa
    1 Spartan=
    -Havoc
    -Hercules
    -225 krzyształów rozdzielenia

9. MOD_JD