Design Dron Hallooween.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika IceTez2k15, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IceTez2k15

IceTez2k15 User

Czemu nie można sprzedać design'y drona halloowen do sklepu, czy jest jakaś możliwość by ją sprzedać, czy one zostaną na zawsze? Niektóre designy są mi one nie potrzebne.

2. Nie da się i dobrze, ciesz się że coś unikalnego masz a nie marudzisz

3. IceTez2k15

IceTez2k15 User

Ja nie marudzę, tylko chce je sprzedać do sklepu Silvery Reaper, bo są lipne i dziwne...

4. .Obelix.70

.Obelix.70 User

A czemu od razu tak ostro???Po co zaraz obrażać?
    Może człowiek lubi mieć porządek w hangarze i denerwują go rzeczy których nie używa? Nie umiesz odpowiedzieć na jego pytanie to skomentuj na głos, a tu nie siej fermentu.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ponieważ przedmiotów elitarnych nie da się sprzedać. Wprowadzone zostało to z korzyścią dla graczy. Jest to forma bezpieczeństwa konta .

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. Adalon

Adalon User

He he - ja mam ponad 20 demonów i po 10+ batów skulli i reaperów i w sumie też się zdziwiłem że nie można ich sprzedać :p cóż - pchełka na 5-2 też dostanie designy :D

7. No cóż :D Kolejne graty do śmiecenia w ekwipunku i dalszego przewijania bo przecież konfiguracji nie da się zapisać.

8. -Yang-[]

-Yang-[] User

mam ponad 60 dresów z tych wrót i też bym posprzedawał jakby się dało. Pozakładałem je na statki ( na szczęście mam 10 i jest na co pozakładać) bo bajzel się zrobił w magazynku przez nie.

9. slipwar

slipwar User

może spróbuj napisać do pomocy technicznej czy nie zechcą usunąć zbędnych rzeczy

10. Też mi się to nie podoba. Wolałbym zatrzymać po 10 z każdego rodzaju i miałbym porządek, a tak nawalone kilkadziesiąt kratek przedmiotów i muszę przewijać :mad:

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

przecież pisali wcześniej, że będzie możliwość pozbycia się nadmiaru "czegokolwiek" przy jakiejś kolejnej akcji. cieszcie się, że macie tego więcej, bo może będziecie mieli okazję na jakąś zamianę. kiedyś już była akcja wymiany na jakieś duperele i energię do wrót, więc cierpliwości, a posprzątacie magazyny z tych "śmieci" :)

12. Lepiej mieć czegoś więcej, niż miało potem zbraknąć. A to, że miejsce zajmuje w hangarze to swoją drogą :rolleyes: Kiedyś będą kolejne szanse zdobyć inne rzeczy, a tych używać nie będziecie. I co wtedy? ''Śmieci''? Skoro tego ktoś wcześniej używał i się napracował, by to zdobyć :oops:...

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

13. mod szybka cobra to co mam zrobic z 50 demonami?

14. Gdyby dali możliwość zapisywania konfiguracji to nie ma problemu, ale jeśli nie zwiększą liczby dronów do 50 szt to nie ma sensu tyle ich trzymać:p

15. =Aspazja=

=Aspazja= User

Jest 10 Hal,10 statków,ja nie mam problemu z umiejscowieniem designów ;)

16. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Umieścić na 5 różnych statkach :p

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

17. Ja mam 19 demonów i mam na 2 statki ;)

18. I co z tego jak to słabe jest i nie opłaca się na tym latać. Tyle że dla kolekcjonerów można się pokusić o komplet.

19. I jak ktoś (niezgodnie z regulaminem) będzie sprzedawał konto to nawet reapery są coś warte :p

20. Nie wiem czy wiesz, ale są w tej grze osoby które nie mają fulla havo/herków i dla takich osób to jednak coś daje..:rolleyes:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.