Design - PUSAT

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika º»☆Ебашу_В_Кашу☆«º, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Checie ten dress?

1. TAK

56,3%
  2. NIE

22,7%
  3. NIEPOTRZEBNY JEST

21,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No to koszt: 1000 złotych.
    Inaczej nie wyobrażam sobie tego designu.
    God Mode dla posiadacza.

2. ghy123

ghy123 User

Jak juz wprowadzic taki dres to jak juz 2-3 miejsca albo zmiejszyc ilosc hp wtedy mialo by sens

3. DracoNkP

DracoNkP User

Najpierw chce wiedzieć dokładnie co daje ten dress;p bo wszystkiego o nim nie wiemy:) dostaniemy officjala, to wtedy zobaczymy co i jak:) zreszta.. jeśli się nie myle, to profi dressy wcześniej też były tylko za przelew??? Czy się mylę??

4. ghy123

ghy123 User

Wyżej kolega napisał co daje

5. Widać kolejna osoba nie czyta wszystkich postów, no ale żeby nie przeczytać pierwszegoo_O
    Design zmienia wygląd i daje: 16 slotów na lasery oraz 12 slotów na generatory i 3 sloty na dodatki.

Co do przelewów, niby nie dawali ale to było kiedyś, jak na razie wiadomo tylko że serwery Tureckie dostaną go jak pierwsze, my będziemy musieli poczekać, możliwe że przez ten czas wymyślą jakąś cenę (byle nie za dużą):p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. ERAZA

ERAZA User

Z chęcią się skuszę na ten design :)

7. DracoNkP

DracoNkP User

Czytałem twój post o slotach SMOD Myślicielu:p Akurat patrzyłem na turecki news.. ale z tego co wyczytałem, to co pisze o tym statku to nie wszystko.. w związku z tym napisalem wyżej wiadomość, ze wole poczekać na oficjalną informację co konkretnego daje statek:) Bo póki co, to wiemy tylko część o tym statku:) A nawet nie wiemy ile kosztować ma ten dress;)

Edit:
    Poza tym jeśli posiada on zalety jak więcej slotów itd.. to też będzie posiadał jakies wady:) Bo jeśli się nie mylę, to +20 do prędkości będzie posiadał, to czy w takim razie nie będzie szybszy nawet od speara? A do tego Hp ile będzie miał?:) O tych rzeczach mówię;) Jaka cena będzie? nie wiemy za dużo i o tym własnie mówiłem powyżej:)

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
  8. -Yang-[]

-Yang-[] User

Dlaczego dla Turków ? Bo Mod w błąd trochę wprowadza ludzi - Turków tych w Turcji i za granicą ( typu Niemcy) jest nawet 120 mln ! i dodatkowo ta gra jest u nich popularna. Jak się do tego mają Niemcy albo Rosja ?

9. DracoNkP

DracoNkP User

mają się tak:p że na serwerach Tureckich można zdobyć ten design:)

10. [​IMG]

Wstawiłem to zdjęcie ze względu na znaczek Pusata (lewy dolny róg). Jest on ewidentnie skierowany tylko w stronę Tureckich graczy (motyw z flagi). Jest także flaga Turecka po prawej stronie oraz na rękawie pilota. Ale mam nadzieję, że BP da nam też no bo czemu te Turki mają mieć lepiej od nas ? :p

11. -Yang-[]

-Yang-[] User

Mi chodziło o to że to nie jest mała narodowość - w samej Turcji mieszka ok 80 mln ludzi czyli 2x tyle co w Polsce i mają b dużą emigrację do tego.

12. DracoNkP

DracoNkP User

Nie znaczy to, że mieszkając w innym kraju mogą grać na serwerze tureckim:) Najwidoczniej serwery tureckie przynoszą największe dochody stąd dostają takie prezenty:)

Swoją drogą.. dużo ciekawych informacji na innych forach Darkorbit można przeczytać na temat Plagi:) Więc będziemy mieć swoje *coś*l tutaj:)

2.6. Reklamy

Reklamy na forum są zabronione, np. reklamy innych gier, for, itp. Zabronione jest również zakładanie na forum tematów, które mają na celu czerpanie korzyści finansowych.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2015
  13. -Yang-[]

-Yang-[] User

Jeśli ktoś mieszka w Niemczech może spokojnie jeśli chce grać na serwerze Tureckim. Dla chcącego nic trudnego.

14. DracoNkP

DracoNkP User

O to mi chodziło, tylko pisząc na szybko.. źle to ująłem:) Własnie to miałem na myśli Yang;)

15. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Wedlug mnie bez sensu ten desing wolal bym zagrac w stare DO niz z jakims pusatem

kris0211. lubi to.
  16. Ten pusat daje 15 laserów (sloty)i 12 generatorów (sloty) i tu mam pytanie czy to działa w ten sposób ze wega standardowo ma 10 laserow i 10 generatorów a jak założy ten desing to będzie miała 25 laserów i 22 generatory ??

17. Oczywiście, że nie.

18. Jak widać dla niektórych to nie jest oczywiste :D

Co do samego dresu: jest znacznie przesadzony większy obrażenia od golca... większa prędkość od sperka... niech ma jeszcze jakiś profi skill to to coś będzie w ogóle sklejało combosy po 300k...

Mi się podoba :D Od razu go kupie :D

19. fajnie by było jak by dali na wszystkie serwery ten design a nie tylko turkom bo wszyscy byli by happy

20. Savnok

Savnok User

Wiecie co. Jednak czuje ze blisko są lf5.. Skoro jakieś juz design nieziemskie dają. Ale polecam przeczytać Blog Developera pisze ze czeka nas wiele nowych niespodzianek. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.