Design surgeona

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika lindorexelend1, 11 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czy będzie jeszcze możliwość wydropić w jakiejkolwiek skrzyni design do surgeona?
    Aktualnie w żadnej skrzyni nie ma tych dresów w liście przedmiotów :(

2. Ghost_User

Ghost_User User

W obsydianowych już nie ma?

3. Czytałem wszystkie listy łupów i aktualnie nie było stąd pytanie

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Dresy, które kiedyś były w FAQ'u, a nie są można dostawać cały czas. ;) Do FAQ'u dodawane są po prostu nowe dresy po aktualizacji skrzynek ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Mogło by to być ujęte w takim razie w temacie o skrzynkach bo prowadzi do takich sytuacji jak teraz.
    Od drugiej strony gwarantujesz że w skrzyniach obsydianowych nadal mogę znaleźć designy do surgeona :D (chcę mieć pewność :p)

6. ja dropiem z obsydianowej na wakacjach jakoś

7. Chodzi o chwilę obecną ;)
    Otworzyłem 41 sztuk no i ... Nic :(

8. Co weekend coś chachmęcą i wrzucają tylko na główną, jakich te ich skrzynki kolorofe skarbów nie zawierają fantastycznych.

9. Ghost_User

Ghost_User User

Bo zawierają, ale zapewne dostanie je jedna osoba na serwer.

10. I to w dodatku flaks. ;)

kris0211. lubi to.
  11. Z tych co miały być do sentinela to 2 dresy mi wpadły ale ja latam bitym surgeonem a nie świecącym jak psu klejnoty sentinelem xD

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.