Designy za Epsilon Event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ◄Ξ▪°°Valkyrie°°▪Ξ►, 1 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zrobiłem 5x wrota Epsilon za 4 dostałem skórki takie jak w opisie lecz za ostatnie wrota nie dostałem Surgeona. Mam pytanie czy tak jest u wszystkich po zrobieniu 5go Epsilona ?

2. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

to zależy od szczęścia. nie jest nigdzie napisane, że nagroda,w tym przypadku dresy do golca, są gwarantowane.

3. Jak S*Y*Z*Y*F napisał zależy to od szczęścia. Tak samo jak wypadają Nam havo, herculesy i inne designy, tak samo jest z surgeonem i resztą innym dresików :) A może za następnym razem się uda? :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

słodko - pierwszy epsilon dzisiaj - centaur, drugi epsilon - lf-4 i surgeon. moge w spokoju umierać. dziękuje za uwage :D

SeBiX i _kolonizator_ lubią to.
  5. A miał ktoś tak jak ja? Mi pisało że dostałem rude surgeona a nie mam jej w wyposarzeniu..

Da sie to gdzieś sprawdzić??

Posty łączymy. Pamiętaj o opcji ''Edytuj''. Znajduje się ona na dole pod napisanym przez Ciebie postem.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 maja 2016
  6. A masz goliatha w hangarze? o ile się nie mylę, jeśli nie nie będziesz miał nie będziesz widział designu :cool:

7. kolego cos nie pomyliłes ? bo nie jest napisane Rude tylko
    Design statku - Surgeon

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2016
  8. Co miałęm pomylić, pisało dostałeś 1 rudę Surgeon. Jak nie mam goliatha skoro nim robiłem wrota :)

9. Skoro zrobiłeś wrota epsilona i powinieneś dostać design surgeon to czemu nie napisałeś jeszcze do supportu? W ogóle radzę dobrze sprawdzić, czy wszystko się zgadza (możesz dodać jeszcze screeny, że miałeś dostać ten design z wrót oraz hangar z goliathem).

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

10. Kolega dobrze napisal jak otrzymujesz design pisze otrzymales rude surgeon, nie wiesz a wtracasz swoje 5 groszy!

11. PsZemO.o

PsZemO.o User

ja tez dostalem rude suregon ale nie mam pojecia czy to byl dres czy co bo dresik juz posiadalem w czesniej a tylko jednego epsa robilem kareta

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Tak jest napsiane w dzieniku na stronie głownej . Jeśli chodzi o rudę to pisało w dzienniku na mapie gry po ukończonych wrotach !

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.