Designy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Adek, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Adek

Adek User

Wie ktoś może kiedy będą dostępne do kupna designy piłkarskie ? Ponieważ już dawno ich nie było w sprzedaży BP mogło by je w końcu dać

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale one i tak dają to samo co zwykłe designy

3. .-krezus-.

.-krezus-. User

najpredziej na wakacje tak mi sieę wydaje

4. Adek

Adek User

Nie ważne ze daja to samo ważne jak wygladaja i oto mi tylko chodzi :)

5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no w takim razie to nie mam pojęcia:p

6. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Designy Piłkarskie dostępne są przy okazji meczy piłkarskich naszej reprezentacji. Wystarczy sprawdzić w internecie na kiedy jest zaplanowany mecz i będziesz wiedział.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

7. Adek

Adek User

Nie raz był mecz a dresików nie było

8. TM_Robson

TM_Robson Guest

Nie zawsze jest. Trzeba czekać na mecz jak nie będzie to niestety do kolejnego znów trzeba będzie. Może jeszcze będą.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

9. -Yang-[]

-Yang-[] User

Będą bo przynoszą kasę BP, a nic nie dają :) Też bym chciał nic nie robić a dostawać kase ;)

10. A kto tak ma? Myślisz, że BP nic nie robi i ma kasę? Ktoś designy musiał wymyślić i zaprojektować oraz je zaprogramować :) za wszystko się płaci