Desingi do P.E.T

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika DregonVert, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DregonVert

DregonVert User

Witam wszystkich.Mam taki pomysł aby wprowadzić Desingi do peta. Ma to mniej więcej wyglądać tak ,że jeśli gracz ma desing Venom to desing do peta będzie dawał bonus do bicia tylko wtedy gdy będzie sie miało odpowiedni desing.Mamy sentinela i mamy niemam nazw ale dres niebieski z czerwonym detalem sam sentinel daje 5 % z dresem na apeta odpowiednim będzie dawał 2,5% więecej czyli 7,5% diminiszer to samo dres do peta biały z czerwonym detalem niewiem co tylko z mockami ale napewno coś wymyślicie.To jest muj pomysł dziękuje

2. Czempion

Czempion User

Designy do PET'a, było już to wałkowane :)
    W mojej opinii, można by takie designy wstawić

3. DregonVert

DregonVert User

No nie było by to złe dzienki :D. I oprucz tego to co my tutaj proponujemy wprowadzają

4. Może być.

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Ja bym wprowadzil obowiazkowe zapoznawanie sie ze slownikiem ortograficznym ;)

Osobiscie wprowadzilbym protokoly dla kazdego designu, byloby prosciej - bez tworzenia efektow wizualnych ;)

6. TUROK

TUROK User

Nie, nie wprowadzają, lecz tylko swoje pomysły dodają do gry. A nasze to po to by forum nie upadło.

7. Design do peta, dobry pomysł. :)

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.