DIEGO

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ☻†D♣I♣E♣G♣O†☻, 9 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jako, że ostatnimi czasy zacząłem grać ( troche ) dużo w Darkorbit to pomyślałem, że na forum i coś napisze :). Gram na pl3 od czerwca. Jestem na marsach gdzie latam sobie aegisem (bo goliath jest tylko dla flaxów :p) i na chwile obecną udało mi się zdobyć [​IMG]szeregowego majora. Na koncie na chwile obecną mam ubite ponad 5,5 tyś statków :cool:. Mam nadzieje, że temat ten zrobi się miejscem spamu jakich mało :D.

2. -gustaf-

-gustaf- User

Ladne oczy masz komu je dasz , KTO to zaspiewal , zeby nie ten wyraz twarzy i ogol sie:)))

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam na forum i życzę powodzenia w grze :p
    A o spam się nie martw :D Są tu specjaliści :p
    Ale numeru buta nie ma :eek:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. -gustaf-

-gustaf- User

A juz myslalem ze ja jestem powazny , ale swiat sie kreci , czapka na bok , nogi same niosa i nie pytaja o numer ... chyba ze?

5. Cześć Diego :)

PL3 i MMO, czyli bardzo dobry wybór. A w jakim klanie tak w ogóle jesteś? :)

6. I zapewne nie będzie :D

Hej ;).Klan jedyny słuszny i zarazem najlepszejszy to mój własny zwany IBYF :) :)

7. Mhm :) Też mam własny klanik :) Ja i jeszcze jedna osoba jest w nim :) To co może PONik :D

8. No pewnie :D. Lubie PONiki :p :p.

9. To jak zobaczysz mnie to szeptaj :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Oj to nie dobrze :oops:

11. Ale tak głośno czy cicho? :D
    To aż tak źle? :oops:

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Gorzej niż źle :eek:

13. A jak można na szepcie? :p

14. A mnie to się olewa, tak? :(
    Tak jak przedmówca mówił, pl3 i mmo to dobry wybór :) Od dawna już planuję aegisa, może kiedyś razem polatamy? :D

15. Zmieniłeś troszkę drugą część nicku? Bo nie wiem, czy to Ty :D

A ja aegiska akurat mam :) Ale skórki nie chcę mi się licytować :D

16. Bądź spokojny, to ja :) Ale nie, nic nie zmieniałem. Może ci jedynie chodzić o te krzyże, ale forum ich nie czyta, więc nie mam ich przy nicku.

17. Bo ostatnio mnie zapraszał jakiś strażnik już nie pamiętam to końcówkę, ale na pewno inny był nick i ze specjalnych znaków :oops: Wiem, że miał bana na czat, bo nie odpisywał :D

18. Nie nie, to nie ja. Do gry wróciłem dosłownie parę dni temu, nie miałem nawet szansy cię zaprosić. Dlaczego jesteś u mnie zawsze offline? o_O

19. Jak widzisz, co nieco się zmieniło i możesz mnie zobaczyć na czacie pod "kolorowym" nickiem. Więc co nieco mniej wbijam na grę, najczęściej na krótko. Również dorwałem inną grę Bigpointu i jest to seafight, więc i trochę w niego pocinam :D

20. Zapewne cicho :p :p
    No pewnie. Najlepiej by mi pasowało po podwójnej nagrodzie z wrót. Będzie wtedy troszeczkę białeczki :p.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.