DIEGO

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ☻†D♣I♣E♣G♣O†☻, 9 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

W czym problem ? Może pomogę ? ;)

2. Program jest z grą. Lightning jest szybszy od tartarusa, gościowi na kole nie spadają osłony, jak zwykle wrogie klany latają albo z inną firmą albo pomagają im goście bez klanów, niedługo kończy sie premka a widzac jej cene szczerze wątpie bym chciał ją kupić.
    FINAŁ!

3. jednak żyjesz :D

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Błędy z formacjami naprawione ;) Co do Tartarusa to odziwo Go jeszcze NIE MAM ale mam dresy :D Na Polskich serverach tak jest. Każdy kogoś nie lubi, nie przepada za kimś. Na Global Europa 1 w Niedziele zrobiliśy 1 klan ze wszystkich klanów, w których latały SFE i zjednyczyliśmy się po latach sprzeczek,wojen, obrażania się itd. Po prostu nie wracamy do PRZESZŁOŚCI tylko patrzymy na przyszłość. Aktualnie klan znajduje się na 9 pozycji i z tego co zauważyliśmy to zaczęliśmy się liczyć z topowymi klanami. Dodam, żę klan ma dopiero 3 dni, a już swtorzyliśmy zagrożenie wsród innych. Dzisiaj mimo bardzo dużych lagów potrafiliśmy rozwalić 2 bazy, które były pilnowane. Co do cel też jestem oburzony, bo tak samo jak Ty jestem normalny graczem ale trzeba jakoś z tym żyć . ;)

5. Ale i tak nie gram :D
    Marudzisz jak ŻABIK :D

6. Ja mam nadzieję, he :cool:
    W sumie ostatnimi czasy ja też, dopiero kilka dni temu zalogowałem się by zobaczyć co tam słychać :p

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Taka praca :oops:

Nadzieja matką głupich ;)

8. I pewnie same nudy
    Nowa nazwa, do tego nowe obowiązki a wypłaty jak ni ma to ni ma :eek:

CocaColaCompany lubi to.
  9. To chyba coś dla mnie :oops:
    Poza tym, że połowa serwera wywołuje mi dalej wojny? :D a tam, śmiesznie jest :p

10. Szkoda, że swojego wieku nie podałeś, bo bym z chęcią go poznał po tych wszystkich twoich "inteligentnych" postach na chacie rodem z podstawówki, gdzie obrażasz rodziców kogo się tylko da oraz inne najniższych lotów wyzwiska itd. I jak tu się dziwić, że Ci wszyscy wojny dają.. :D Ale Siema, miłego pobytu na forum :D

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2016
  11. Coś ci się pomyliło :rolleyes:

12. Jako, że nie gram już w darkorbit poproszę jakiegoś MODa, który mnie bardzo nie lubi o zamknięcie mojego tematu :) :)

13. Hah jednego flaxa mniej. :p Niestety polityka gry doprowadziła, iż graczy jest coraz mniej i taki spadek się niestety utrzyma. :(
    Powodzenia i wpadnij czasem zdenerwować kube. :D

14. To ten temat dalej istnieje?! :eek::eek:

15. widać wszyscy Cie lubią i tu nie zaglądają ;)

16. najwidoczniej :D

17. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Straszna Cisza w tym temacie :rolleyes:

18. Gospodarz nie zagląda :p

19. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Więc musimy zrobić mu wjazda na temat :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.