Diminisher - zmiana w umiejętnościach ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 19 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-designy.7080/#post-46029

Umiejętność:

"Osłabienie osłony" - trwa 1 minutę i powoduje zadawanie o 50% więcej szkód osłonom przeciwnika, zarówno aliena jak i wrogiego statku.

A teraz patrzę, a tu takie coś w opisie:

Co to za korzyść, która działa na naszą niekorzyść ?? o_O

I gdzie informacja o zmianach w profi-dresach jest ? :cool:

2. SλώczγK

SλώczγK User

jak zwykle nie ma trzeba zobaczyć na inne dresy do golca + do aegisa :oops:

3. Andromeda5

Andromeda5 User

Po co ta napastliwość w tonie, producent dokonał zmian i aktualizacji oprogramowania do jakich ma pełne prawo i jakie uważał za konieczne dla rozwoju gry.
    A informacja o zmianach w dresach jest wyraźnie napisana, patrz na screen który zamieściłeś. Czego jeszcze brakuje to nie wiem.

4. Widzę że znów próbujesz swoimi wypowiedziami przedstawiać moją osobę w niekorzystnym świetle.

Tym razem masz kłopot z interpretowaniem emocji zawartych w moich postach.

Nie wiem jaki masz w tym cel i wisi mi to.

A teraz do rzeczy.

Twoim zdaniem zamienienie korzyści płynącej z tego dresu na niekorzyść, jest krokiem w rozwoju gry ?

Powinno być jakieś ogłoszenie w tej sprawie zamieszczone, bo design nie kosztuje mało i kupując go wiedziałem co kupuję i w jakim celu. Miał osłabiać osłonę w walce gdy trafi się na koksa, a teraz dodatkowo ma to robić jego posiadaczowi ??

Idąc Twoim tokiem myślenia co do prawa producenta w kwestii wprowadzania zmian jakich chce i kiedy chce, to osoby mające design Saturn za miesiąc będą dostawały dzięki niemu tylko 10% więcej HP, a rakiety i ammo będą zadawać o połowę mniejsze uszkodzenia.

To jest dobre według Ciebie ?

Pomyśl trochę zanim coś o swobodzie twórców gry chlapniesz.

5. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Oficjalne ogłoszenia o zmianach są przysyłane z góry i nie mamy na to wpływu, często jest też tak, że pełna lista zmian pojawia się dopiero po jakimś czasie >>tutaj<<, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.