Dlaczego DO zafałszowywuje obraz stanu ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Zostałem zaatakowany przez kogoś......
    Strzelam się z tym kimś.....
    Widzę, że lecą mu osłony i HP szybciej niż mnie.....
    Dodatkowo włączam EMP i strzelam tylko ja do niego.....
    Zostają mu śladowe ilości HP i zero osłon /ja mam pi razy oko 50% HP i osłon/, gdy zaczyna strzelać ponownie i raptem w 2 sekundach zostaję zdmuchniety......
    Przecież to jest skrajnie dziecinne......
    Z piaskownicy wyszedłem w niepamiętnych czasach i nie mam najmniejszego zamiaru do jej komputerowej odmiany wracać tylko z tego powodu, że szukam rozrywki !

2. jklp31

jklp31 User

Może wpadłeś na admina

3. Czarny

Czarny User

Nie bardzo rozumie co piszesz to ze osłony lecą komuś szybciej a mimo to cie ubija to nic nie znaczy w DO jak każdy wie są 2 konfiguracje nie wystarczy mieć masę osłon żeby kogoś ubić nawet działa to w 2 stronę :p i masa rzeczy które pozwalają bić się nawet ze znikoma ilością hp i osłon już nie mówiąc o dodatkowych korzyściach które wynikają z nabytych umiejętności posługiwania adekwatną konfiguracją w danej sytuacji. Więc kolejna cześć twojej wypowiedzi tez traci sens bo on może miec 10 hp i spokojnie ubić Cie na stabilce nawet gdy ty masz 50 % i osłone jeśli ma dobry dmg a to ze puszczasz EMP to nie znaczy ze on nie moze zadawac ci dmg bo zarówno miny pet oraz smart dzialają nawet jesli go użyjesz.Opisany przez cb gracz mógł cie także zdmuchnąć za pomocą 1 miny i uzywająć stabilke . Jeśli nie masz zamiaru wracać to czemu służy zamieszczanie negatywnych wypowiedzi na tym forum , gra jest po to by się bawić, nie zawsze musisz być mega koksem żeby się dobrze bawić i czerpać z tego przyjemność.

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2016
  4. *RONIN*

*RONIN* User

Po pierwsze:
    Jestem tak ,,gruby", że normalnych min nie zauważam a te najlepsze tylko lekko mnie szczerbią.....
    Po drugie:
    10 HP to ,,pożeram" ammo x1 bez wzmocnienia surką na 1 strzał /a strzelałem ammo x4 choć też bez surki/.
    Po trzecie:
    Dziwne to: strzelać się z kimś przez około minutę i na 1 sekundę przed własnym zdmuchnięciem zdmuchnąć przeciwnika ??????
    Po czwarte:
    Wyraźnie napisałem, ze szukając rozrywki nie chcę być sprowadzany do poziomu przedszkola !!!!!
    A ponieważ jestem tutaj kilka razy dłużej niż Ty, więc widzę grę w zupełnie odmiennym świetle od początkujących.....
    Po piąte:
    Zdjąłem mu wszystko z 1 profilu i doklepywałem resztkę w jego 2 profilu.
    Po szóste:
    Koks to taki ktoś, kto atakuje innych userów, aby realizując misje na innych userach szybko windowac się w górę po to by miec powody do ,,napinania się" - a ja w zasadzie nie realizuję misji polegających na zestrzeliwaniu innych graczy /wszystkie inne mam zrealizowane na swoim poziomie/.
    Nie czynie drugiemu tego, co mnie niemiłe !
    I tyle.
    Nawiasem mówiąc treść mojego posta skierowana jest do właścicieli tej gry......

Dlatego, aby sobie oszczędzić bezsensownej polemiki z proszę o kluczyk :)

5. MOD_JD

MOD_JD User

Nie ma problemu, kłódeczka.

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.