Dlaczego kasujecie Tematy ???

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Gabrielos92, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czemu został skasowany temat który założyłem przed chwila na temat BOTY 4-1, 4-2 i 4-3
    ?????

no i co z tego ale forum chyba jest od tego że sie wypowiadasz a nie że coś nie przypasuje i odrazu do kosza albo jak na czacie gry ban 30 dni za darmo

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 września 2015
  2. SλώczγK

SλώczγK User

im to powiedz nie mi - ten temat był już poruszany wielokrotnie i oficjalnego stanowiska BP wobec wspomagaczom nie ma banują tylko boty które się czasami pojawiają ale skryptu na ten drugi programik nadal nie ma :oops:
    mogli by nawet postraszyć w blogu developera że szykuję się skrypt to może liczba użytkowników wspomagaczy by spadła :rolleyes:

3. jak na moje straszenie nic tu nie da ; ) mogli by zrobić coś w końcu żeby dało sie normalnie zarabiać urke a nie ze poł dnia bijesz te 20 czy 30 tys plus minus ammo ktore wystrzelasz itp itd

4. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Ludki.... tematy botów były tyle razy wałkowane, że zakładanie kolejnego miliarda tematów i tak nic nie zmieni a jedynie otworzy kolejne spamowisko do wylewania żali... :oops:
    Nie nasza wina jak działa skrypt i co wprowadzaja do gry... zostaje włączyć cierpliwość i poczekać aż wejdzie aktualizacja która oszustów wykopie poza galaktyke albo zmienić gre i rozwiązać tym sposobem wszystkie problemy z nią związane
    :oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.