Dlaczego komunikat ,,po polskiemu" ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

,,Całkiem blisko Ciebie pojawił się............."
    Po jakiemu to jest ?
    Bo jak zaczynam szukać i dolatuję do Ice Meteoroida NA DRUGIM KOŃCU MAPY, to myślę, iż ktoś albo nie zna naszego języka albo znając uważa, że baranom to wszystko jedno czy całkiem blisko czy na drugim końcu mapy ????
    Ważne, że się pojawił i stado już gania w poszukiwaniu.....

2. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

a co ci to przeszkadza? treść nie ma na celu precyzyjnego określenia gdzie jest, tylko zachęcić do szukania (o ile nie masz lokalizatora alienów w pecie). niech sobie będzie jak jest. tyle czasu było ok, nikomu nie przeszkadzało.
    do zamknięcia, bo to bzdurny temat jest, bez sensu totalnie.

3. Pewnie ten tekst ''całkiem blisko'' oznacza,że dany alien jest na Twojej mapie. Dlatego warto nie sugerować się napisem.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. *RONIN*

*RONIN* User

Oczywiście, że mam, ale na drugi koniec mapy ,,nie widzi"......
    Zresztą również nie zbiera po całej mapie skrzynek bonusowych jak innym /3 poziom narzędzia/.......
    Cóż, pewnie sobie u kogoś ,,nagrabiłem" przez lata :)):):):)

Więc poprawny komunikat winien brzmieć np. ,, Na mapie 4.4 pojawił się ............"
    I wiadomo, że trzeba szukać po całej mapie....
    Natomiast komunikat w obecnym kształcie wprowadza w błąd, co dla każdego znającego język ojczysty jest tak oczywiste jak wschód i zachód słońca !

Proszę Cię używaj opcje ''Edytuj'' na dole każdego posta w takich sytuacjach.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 grudnia 2015
  5. Ale nie zawsze to musi być prawdą :) Uwierz, że sam czasem widzę ten napis i ganiam po mapie kilka razy :D Raczej ktoś kto gra i widzi to po raz kolejny to wie z czymś jest to związane i nie sugeruje się tylko tym na górze, a także swoją intuicją. Jeżeli tak bardzo Ci zależy to stwórz pomysł, bo nie widzę nic w temacie powiązany w ''problemie technicznym'', a po prostu zwykłym zachęceniem do poszukania tego czegoś i go ubicia dla nagrody - skoro jest to taki ''niezwykły'' event.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

6. *RONIN*

*RONIN* User

Proponuje kluczyk.
    Nie chcę przeciągać struny.
    Dobranoc :)

7. Cóż tak czasem bywa :) No, ale pomysł i tak możesz bez problemu taki stworzony :)
    Dobranoc ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.