Dlaczego nikt nie pisze o botach?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __THORGAL__, 23 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Boty, boty i jeszcze raz boty na 2-2, 2-3 i 2-4, a pewnie i na jeszcze wielu mapach, nie daje się grać niestety.

2. Ankalagon

Ankalagon User

Człowieku jakie boty ? - przecież jest specjalny skrypt co to wyłapuje. To na pewno boty ?

Jeśli to prawda co piszesz - a wierzę w rzetelność twoich informacji ( że to boty )
    jeszcze kilka miesięcy i będziemy mieli BvB & BvE ( to podobno już mamy ).

gigamen i Cupak lubią to.
  3. RedCat313

RedCat313 User

No taka prawda że boty na pewno są ale na pewno nie tak dużo jak niektórzy piszą na forum...
    Sam na pewnie setki poznanych osób przez 3 lata gry tylko 2 osoby powiedziały że mają bota(oczywiście pewnie więcej osób miały ale sie nie przyznały)
    W sumie mam wrażenie że więcej osób pisze na forum ile jest niby tych botów i sie żalą niż naprawde używa botów :)
    Te BvE to myśle że już jest :D

4. RedCat313

RedCat313 User

No wiem i wcale też nie prubuje tak troszke trollować ;)

robertpiechowski lubi to.
  5. powiem tak. mi boty na zbieranie boxow nieprzeszkadza. a wrecz jestem zadowolony z takich co na bocie zbieraja boxy :D moge spokojnie poleciec na bitki i na takich polowac az wytrace sie z bialka zaliczajac misje. a reszta to juz uaywaczy dodatkow powino zrobic sie jak to robil stalin i hitler :D ewentualnie bilet w 1 strone na syberie

rrr-roger500-rrr lubi to.
  6. Boty utrzymują tą gre :D gdyby nie one to byloby o polowe ludzi mniej :) wiec raczej im dziekujcie, bo do tego chociaz jeszcze misje na nich mozna zrobic

7. -MNICH81-

-MNICH81- User

boty sa i nikt z ekipy tego nie widzi.Ilosc wzrosla lawinowo. Dlatego ze nikt tych graczy nie kara. Zarabiaja nawet po 300tysiecy uridium dziennie. Wbijaja range a do tego my robiac misje. Musimy sie scigac z botami do aliena. Wstyd i hanba. I najlepiej udawac ze problemu nie ma.

8. Cupak

Cupak User

Otworzyłeś mi oczy na tą wspaniałą prawdę bo przecież boty zarabiają urkę bijać alieny i uwalniają kosmos od brzydkich szkodników, dzielą się też z BP a ten opłaca urką serwery :) każdy więc wygrywa nie ma co płakać.

9. Szymon2727

Szymon2727 User

Smutne jest to, że po tylu latach nadal jakieś boty latają, wcześniej była ich wręcz plaga, ale jak widać BP zaorało się własną polityką, zachciało się kasy to ma się problem i w dodatku nie potrafi się go jeszcze rozwiązać. Za późno wzięli się za rozwiązania typu działka PvE czy osłony, które się regenerują - gracze zaczęli odchodzić po banowaniu botów. Sporo latało lenovo z samymi flaxami na botach.

10. Laser_Jet

Laser_Jet User

Wlatujemy sobie wczoraj we dwóch dwoma phoenixami (ja i mój kumpel pecik) na Eic pierwsza gala w celu, a właściwie bez celu i wyobraźcie sobie że byliśmy królami map - nikt nam nie podskoczył - całe latające towarzystwo od Goliata do Cyborga (i to nie jednego) na nasz widok nie wiedziało gdzie uciekać.
    Coraz bardziej lubię tą grę ;)

rrr-roger500-rrr lubi to.
  11. Ankalagon

Ankalagon User

To tylko gdybanie niepoparte niczym merytorycznym, tak samo jak pisanie, że boty rozwalają tę grę. Fakt jest taki, że na botach można misje porobić. Także można sobie pogdybać co by było gdyby było. Niech producent gry zmieni zasady zalegalizuje nielegalne programy lub konsekwentnie je zwalcza - będzie wówczas wiadomo czy to przez boty jest tak a nie inaczej. A na razie wszystko jest w próżni. Jednym pasuje to, że boty latają innym nie pasuje ( być może nie pasuje dlatego że "szanują" zasady w tej grze i nie podoba się że inni je łamią ) W taki sam sposób można się również odnieść do klanów mieszanych lub multikont - zastosowac retorykę kłamstw i pomówień.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2019
    D.A.R.E.K lubi to.
  12. Cupak

Cupak User

Skoro twórcom gry pasuje, że boty omiają ich celowe zapory w zdobywaniu elitarnych itemów poprzez ciągłe farmienie urdium to niestety nic się z tym nie zrobi :) tylko ucziciwi będa o dwadzieścia lat świetlnych z wyposarzeniem do tuyłu :D Rywalizacja przestaje isntnieć zostaje zbieranie duperelków z kalendarza i przesyłanie sepromu uppss cofnij zostaje juz tylko zbieranie duperelków z kalendarza :D (obejście CPU pewnie niedług zniknie)

*HARY* i D.A.R.E.K lubią to.
  13. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drodzy Gracze,
    Pozwolę sobie zamknąć ten temat (i każdy kolejny o tej tematyce :) )
    Dyskusja w tej tematyce prowadzi donikąd.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

robertpiechowski lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.