dlaczego poważenie na minus?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -ereziel123-, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzisiaj (przed chwilą)jeden gosciu z tej samej firmy zaczol mnie nawalać na mapie pvp no to zaczolem sie bronić i go ubiłem.pytanie???dlaczego dostalem powazke na - za niego skoro to on pierwszy do mnie odpalil?

2. Witam.

A czy potem zaniechał ataku? Jeżeli nie bił Cię przez dłuższy czas to istnieje możliwość, że otrzymasz poważanie na minus.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. ooMarloo

ooMarloo User

tak to juz jest ze jak ktos cie bije a ty go nie zabijesz szybko to wtedy leci na minus.. masz chyba 10 sec od czasu az on strzeli w ciebie ostatni raz.. wiec jak typek zacznie uciekac to nie ma sensu go gonic:p

4. gracz zeczywiscie zaczol uciekac dorwalem go chyba po minucie jak zaczol sypac mi zamrazajace i empy + czapki ale kiedys tak nie bylo gracz zaatakowal cie i mozna go bylo ubic dopuki sie nie padlo widze jakas zmiana z jakis 1-2 tydzien temu jakis typek mnie przypadkiem zaatakowalem podczas pilki kosmicznej i zanim zem go uklepal minelo ze pol minuty bo tyle mial hp ale on mnie nie bil bo nie chcial mnie widocznie ubic na - i zanim go ubilem (on mnie nie bil)to nie dostalem go na -

5. kris0211.

kris0211. User

Akurat jak dla mnie to zmiana na "+". Niestety, nie którzy nie wpadną na to, że ktoś strzelił przez przypadek. Zresztą, jak sami się kręcą przy alienkach, które chce się ubić, to co się dziwią. Powiedziałbym, że nawet robią to specjalnie!

6. to dlaczego twierdzisz ze ta zmiana jest na "+"?

7. Miał na myśli, że niektórzy np. przy cubikonie wręcz wlatują na niego i przy "przycięciach" gry zdarzy się, że kogoś zaznaczymy i zaczniemy bić. Są za to tacy, którzy mimo iż zaniechamy ataku, odgrywają się zniszczeniem. A dzięki zmianie "nadgorliwi" mają poważanie na minus :rolleyes:.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. nie rozumiem co znacz to "przycieciach"?da rade jakos to wyjasnic?;d

9. Spadek FPS gdy gra w danym momencie potrzebuje więcej zasobów np. przy dużej ilości alienów/graczy itd.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

10. to bardziej taktyka na wrogów a nie do bicia swoich wiec dalej nie rozumiem wypowiedzi

11. NocnaFuria

NocnaFuria User

Ja też tak mam ... bije mi ktoś, ja go ubijam i mam na - ... :mad:

12. Mnie dziś też dwóch zaczęło - ubiłem i jestem stratny na tym. Szkoda ammo na takich :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.