Blad Dlaczego tak mało w tych skrzynkach?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Schangri, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Schangri

Schangri User

Witam.

Mam zrobiony profil na full odnosnie Bonus Boxów, pet zrobiony pod skrzynki na full poza 4 protokołami radarowymi, kupiony podwajacz. No i co? Dlaczego osoby z samym tylko podwajaczem podnoszą tyle samo energii? Mianowicie zaczęłam podnosić na zwykłych mapach po 2X energii raz za czas 3X, kolega jak wcześniej wspomniałam, z samym tylko podwajaczem podnosi tyle samo energi tez głownie 2X lub raz za czas 3X energii.
    Jak dla mnie, to jest tu coś nie halo. Proszę o rozpiskę kompetentnej osoby, ile powinnam zbierać przy takim zasobie, o którym wczesniej wspomniałam. Na to wychodzi, ze jest u was jakaś inna matematyka, niż ta którą mnie uczono od dzieciaka.

Btw. Czy nie uważacie, że z zielonych skrzynek, nie leci za mało paliwa? Po co taka drobinka?

Ostatnie moje pytanie, jaka jest szansa by trafić części do Kronosa? Zbieram juz x czasu i co, 2 części.

Pozdrawiam

SylviaSchangri_8DZ
    PL1

2. brakuje Tobie jednego protokółu wydobywczego na zwierzaku żeby na zwykłych mapach po x3 energii wyciągać ze skrzynek zwykłych , a także skrzynek zielonych które nie liczą bonusu z PP ... a jeśli chodzi o części do Kronosa to system mnie dzisiaj potraktował bardzo " fair " ( dostałem Bete do której mi tylko jedna część została do złożenia ) , po co mi taka część jak wrota mam prawie całe złożone ?? :rolleyes:

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2015
  3. SλώczγK

SλώczγK User

zbierasz już x czasu ? poprawie zbierasz całą noc a raczej nie Ty a Twój wspomagacz i mam nadzieje że więcej częsci do kronosa już nie dropniesz :D

4. Dlaczego każdy musi widzieć wszędzie boty i wspomagacze? Ogarnij się…

kris0211. lubi to.
  5. Marcin

Marcin User

Bla bla bla :) bo masz płacić kasę a nie zbierać. Jak nie będziesz płacić BP plajtę zaliczy i nie będziesz miała w co grać.

6. Schangri

Schangri User

gram zwykle tylko noca :) no oczywiscie, wszedzie boty ... caly swiat zbocony! : )

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.